Την ανωτερώτητας του ΠΑΣ Γιάννινα στο παιχνίδι Κυπέλλου της Πέμπτης (25/9), παραδέχθηκε ο προπονητής του ΑΟ Κασσιώπη/Κέρκυρα, Μιχάλης Γρηγορίου.
Σε δηλώσεις του, μετά το τέλος της αναμέτρησης των «Ζωσιμάδων», ο τεχνικός των «Φαιάκων» επισήμανε:
«Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι. Μείναμε πίσω στο σκορ. Ο ΠΑΣ ήταν καλύτερος και θα μπορούσε να πετύχει και άλλο γκολ. Δεν είχαμε σκοπιμότητα. Ο ΠΑΣ θα μπορούσε και στην επανάληψη να πετύχει κάποιο τέρμα, όπως και εμείς»
Ο Ισπανός εξτρέμ της κερκυραϊκής ομάδας, Χαβιέ Χαβίτο, τόνισε:
«Συγχαρητήρια στα παιδιά. Συνεχίζουμε. Το Πρωτάθλημα είναι ο κύριος στόχος μας».
Ο μεσοαμυντικός των «Φαιάκων», Στέλιος Μαραγκός, ανέφερε:
«Αντιμετωπίσαμε σε λίγες ημέρες τον ΠΑΣ. Δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ημίχρονο ρισκάραμε. Εύχομαι καλή συνέχεια στον ΠΑΣ».
Από την πλευρά του, ο τεχνικός της ηπειρωτικής ομάδας, Γιάννης Πετράκης, δήλωσε:
«Ξεκίνησαν οι υποχρεώσεις στο Κύπελλο. Θέλουμε να έχουμε διάκριση. Μέσα από τα παιχνίδια παίρνουν συμμετοχές παίκτες. Για εμάς ήταν σημαντικό παιχνίδι. Το μυαλό μας ήταν στην νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα ήταν πολύ καλή. Κάναμε πολλές ευκαιρίες. Πολύ καλή εικόνα. Εφτά παιδιά δεν είχαν ρυθμό. Ο Μανιάς δεν είχε παίξει γεμάτο παιχνίδι. Στην επανάληψη χάσαμε τον ρυθμό μας. Δώσαμε χώρο στον αντίπαλο. Είχαμε τις μεγαλύτερες ευκαιρίες. Πετύχαμε δίκαια νίκη. Με χαροποιεί που κάναμε τόσες ευκαιρίες. Θα έρθουν και τα τέρματα».
Ο Σωτηρίου ανέφερε:
«Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Ήταν ένα παιχνίδι που το θέλαμε. Θέλουμε να προχωρήσουμε στον θεσμό. Κερδίσαμε δίκαια. Σκεφτόμαστε τώρα το ματς με την Βέροια και τους τρεις βαθμούς».