Ο ΑΟ Κασσιώπη Κέρκυρας έχει κάνει άσχημο ξεκίνημα στο φετινό Πρωτάθλημα της Football League. Παρόλο που η ομάδα πραγματοποίησε καμιά εικοσαριά μεταγραφές, διαθέτοντας ένα αξιοζήλευτο ρόστερ και παρότι ο προϋπολογισμός της εκτιμάται ότι υπερβαίνει το ένα εκατομμύριο ευρώ, εν τούτοις στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές έχει συγκεντρώσει μόλις τέσσερεις βαθμούς κι έχει κατρακυλήσει στην 8η θέση της κατάταξης, απέχοντας 8 πόντους από την κορυφή.
Όπως είναι λογικό, στις τάξεις της ΠΑΕ επικρεατεί έντονος προβληματισμός και υπάρχει μεγάλη ανησυχία, καθότι η ομάδα, με την αρνητική εικόνα που παρουσιάζει, κινδτνεύει να βρεθεί εκτός στόχου διεκδίκησης της ανόδου στη Super League 1. Κι έπειτα από την εντός έδρας ήττα σοκ από την ΑΕ Καραϊσκάκης, το κλίμα για τον Δημήτρη Σπανό έχει γίνει ιδιαίτερα βαρύ!
Ο Αιγιώτης τεχνικός, αν κι έχει στα χέρια του ένα πολύ αξιόλογο υλικό, δουλεύοντάς το επί τρεισήμισι μήνες πριν αρχίσει το Πρωτάθλημα, ωστόσο τα αποτελέσματα είναι μάλλον απογοητευτικά! Ουσιαστικά, λοιπόν, στο αυριανό εντός έδρας πολύ κρισιμο ματς με τη Δόξα Δράμας, ο 49χρονος προπονητής «παίζει το κεφάλι του»!
Το αναφέρουμε αυτό, επειδή σε επικοινωνία που είχαμε με στέλεχος των «Φαιάκων» μας επισήμανε ότι κόντρα στους Δραμινούς, ο Σπανός θα έχει μάλλον την τελευταία του ευκαιρία για να αποδείξει ότι είναι αντάξιος της εμπιστοσύνης με την οποία τον περιβάλει η Διοίκηση της ΠΑΕ. Αυτό σημαίνει ότι σε περίπτωση νέας γκέλας, τότε κατά πάσα πιθανότητα οι δύο πλευρές θα λύσουν τη συνεργασία τους.
Ο Δημήτρης Σπανός έχει περιέλθει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, κάτι το οποίο άλλωστε γνωρίζει και ο ίδιος, αφού μετά την κυριακάτικη «κατραπακιά» από τους Αρτινούς, τόνισε στη συνέντευξη Τύπο: «Ένας προπονητής, πάντα βρίσκεται στη διάθεση της Διοίκησης».
• Κείμενο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ