Αρχίζει μεθαύριο Κυριακή το Πρωτάθλημα στον 5ο Όμιλο της Δ’ Εθνικής, με τον Όλυμπο Κέρκυρας να επιστρέφει… δριμύτερος και να ρίχνεται στη μάχη έχοντας φιλοδοξίες για μια αξιοπρεπή πορεία και τερματισμό σε μια υψηλή θέση στον βαθμολογικό πίνακα.
Στην πρεμιέρα το συγκρότημα του Γιάννη Γκαμπέτα θα φιλοξενήσει την (επίσης νεοφώτιστη) Φιλοθέη Άρτας, θέλοντας να κάνει ξεκίνημα με το… δεξί. Το ματς θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Ολύμπου και θα αρχίσει στις 16:00.
Ο προπονητής της κερκυραϊκής ομάδας δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Σπύρο Γραμμένο, ο οποίος τραυματίστηκε στο Σούπερ Καπ, στον μηνίσκο. Ο ποδοσφαιριστής υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση κι εκτιμάται πως θα επανέλθει σε περίπου ένα μήνα. Επίσης, ο Νίκος Πουλημένος έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη. Πάντως, θα βρίσκεται στην αποστολή και ο Γκαμπέτας θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή αν θα τον χρησιμοποιήσει.
Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής στον 5ο Όμιλο έχει ως εξής:
Θύελλα Ελεούσας – Τηλυκράτης Λευκάδας
ΠΑΣ Πρέβεζα – Όμηρος Νεοχωρίου
Θεσπρωτός Ηγουμενίτσας – Θρίαμβος Λούρου
Όλυμπος Κέρκυρας – Φιλοθέη Άρτας
Αστέρας Ρόκκας Άρτας – Άρης Φιλιατών
Απόλλων Πάργας – Σούλι Παραμυθιάς
ΑΕ Μεσολογγίου – Οδυσσέας Νυδρίου Λευκάδας
Χρήστος Γραμμένος