Στο ίδιο έργο θεατές, αλλά με έγκαιρη προειδοποίηση αυτήν την φορά, καθώς η Κέρκυρα θα μείνει δίχως αεροπορική διασύνδεση και φέτος, για δύο δεκαπενθήμερα μέσα στο χειμώνα, πριν και μετά τις γιορτές, καθώς τα βελτιωτικά έργα που ξεκίνησαν τον περσινό χειμώνα θα συνεχιστούν και αφορούν την επισκευή του διαδρόμου προσγείωσης, κατασκευή ζωνών ασφαλείας και τεχνολογικό εξοπλισμό, ώστε να εξαλειφθούν οι παρατηρήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Ασφάλεια της Αεροπορίας (EASA).
Σύμφωνα, λοιπόν, με την ΝΟΤΑΜ της Fraport, το Ιωάννης Καποδίστριας, θα κλείσει από 21 Νοεμβρίου έως και 4 Δεκεμβρίου και θα ανοίξει μέχρι τις 15 Ιανουαρίου 2024. Ακολούθως θα ξανακλείσει από τις 16 έως και τις 29 Ιανουαρίου 2024. Κατά τη διάρκεια του κλεισίματος θα είναι δυνατές μόνον οι πτήσεις ελικοπτέρων αεροδιακομιδών.
Αυτό βέβαια σημαίνει ότι οι κάτοικοι του νησιού, που θα θελήσουν να μετακινηθούν για θέματα υγείας ή εργασίας, ή για οικογενειακούς λόγους, η για μετάβαση στο εξωτερικό μέσω Αθήνας, θα πάνε οδικώς , εαν και εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες και το πορθμείο θα είναι ανοικτό.