Ο Πεζοπορικός Ορειβατικός Σύλλογος Κέρκυρας, με σκοπό να συνδράμει στο έργο του Πυροσβεστικού Σώματος, προχωρά στην δημιουργία ομάδων περιπολιών επιτήρησης δασικών περιοχών ώστε να υπάρξει έγκαιρη ειδοποίηση σε περίπτωση εκδήλωσης πυρκαγιάς.
Παραθέτουμε την σχετική ανακοίνωση του συλλόγου:
“Ο Πεζοπορικός Ορειβατικός Σύλλογος Κέρκυρας, εν μέσω των καταστροφικών πυρκαγιών που έπληξαν και συνεχίζουν να πλήττουν τη χώρα, αναλαμβάνει πρωτοβουλία συνδρομής του έργου του Πυροσβεστικού Σώματος του νησιού μας, με τη δημιουργία ομάδων περιπολιών επιτήρησης δασικών περιοχών και έγκαιρης ειδοποίησης σε περίπτωση εκδήλωσης πυρκαγιάς. Καλούμε τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου για την εθελοντική συμμετοχή τους στις ομάδες αυτές, οι οποίες θα αναλάβουν έργο με το συντονισμό και τη καθοδήγηση του Πυροσβεστικού Σώματος, και σε ημέρες και ώρες υψηλού κινδύνου εκδήλωσης πυρκαγιάς.
Έχουμε την πεποίθηση ότι πολλά από τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου διαθέτουν τόσο το αίσθημα προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο όσο και την ικανότητα και εμπειρία για ένα τέτοιο έργο.
Παρακαλούμε επικοινωνήστε στα παρακάτω τηλέφωνα: Σπ. Μάθεσης 697 270 0279, Κατερίνα Μαντζουρογιάννη 697 714 4216, Ειρ. Διαμάντη 697 720 7218 ή με μήνυμα στο e-mail του συλλόγου: poskerkyras@gmail.com & στη σελίδα μας στο facebook Ευχαριστούμε τον Διοικητή του Πυροσβεστικού Σώματος Κέρκυρας κ. Ν. Κολοβό, καθώς και τον Ειδικό Σύμβουλο Διαχείρισης Κρίσεων του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας κ. Α. Χατζηανδρέου, για την άμεση και θετικότατη ανταπόκριση στη πρωτοβουλία του συλλόγου”.
Πηγή: Η ΚΕΡΚΥΡΑ ΣΗΜΕΡΑ















