• Κείμενο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ
Με εκτός έδρας «λευκή» ισοπαλία (0-0) με τον ΑΟ Άρτας, ολοκλήρωσε η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού Μαντουκιού τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, σε παιχνίδι που έγινε το Σάββατο (12/4), στο Δημοτικό γήπεδο της αρτινής πόλης, με διαιτητή τον Κώστα Μπούμπα (ΕΠΣ Ηπείρου).
Σε σύνολο 5 ομάδων στον 2ο Όμιλο της διοργάνωσης και σε 10 αγωνιστικές (σε κάθε αγωνιστική, μία ομάδα είχε ρεπό), το συγκρότημα του Βίκη Παργινού κατετάγη στην 4η (και προτελευταία) θέση του βαθμολογικού πίνακα, με συγκομιδή 10 βαθμών και απολογισμό αποτελεσμάτων τρεις νίκες, μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες, ενώ τα γκολ ήταν 27 υπέρ και 17 κατά.
Τον τίτλο στον 2ο Όμιλο κατέκτησε το Μεσολόγγι 2008, το οποίο προβιβάζεται στη Β’ Εθνική Κατηγορία. Το σωματείο της Αιτωλοακαρνανίας τερμάτισε στην 1η θέση της κατάταξης, σε απόσταση μόλις ενός πόντου από τις δευτεραθλήτριες Ελπίδες Ιωαννίνων. Ουσιαστικά, η ομάδα που υποχρέωσε τις Ηπειρώτισσες στην απώλεια του Πρωταθλήματος ήταν η κερκυραϊκή, καθότι στη 2η αγωνιστική τις είχε νικήσει μέσα στο «σπίτι» τους!
Τα αποτελέσματα που έφεραν τα κορίτσια του Ολυμπιακού ήταν τα ακόλουθα:
• 1η αγωνιστική: Ρεπό
• 2η αγωνιστική: Ελπίδες Ιωαννίνων – Ολυμπιακός Μαντουκιού 0-1
• 3η αγωνιστική: Ολυμπιακός Μαντουκιού – Μεσολόγγι 2008 1-5
• 4η αγωνιστική: Αμαζόνες Παραμυθιάς – Ολυμπιακός Μαντουκιού 1-11
• 5η αγωνιστική: Ολυμπιακός Μαντουκιού – ΑΟ Άρτας 2-3
• 6η αγωνιστική: Ρεπό
• 7 η αγωνιστική: Ολυμπιακός Μαντουκιού – Ελπίδες Ιωαννίνων 1-5
• 8η αγωνιστική: Μεσολόγγι 2008 – Ολυμπιακός Μαντουκιού 3-1
• 9η αγωνιστική: Ολυμπιακός Μαντουκιού – Αμαζόνες Παραμυθιάς 10-0
• 10η αγωνιστική: ΑΟ Άρτας – Ολυμπιακός Μαντουκιού 0-0
Η τελική βαθμολογία του 2ου Ομίλου, σε 10 αγωνιστικές, έχει ως εξής:
1. Μεσολόγγι 2008 19
———————————–
2. Ελπίδες Ιωαννίνων 18
3. ΑΟ Άρτας 11
4. Ολυμπιακός Μαντουκιού Κέρκυρας 10
5. Αμαζόνες Παραμυθιάς Θεσπρωτίας 0














