Ο Θιναλιακός Αχαράβης θα δώσει το τρίτο εντός έδρας παιχνίδι του στις 4 πρώτες αγωνιστικές του Πρωταθλήματος του 4ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, υποδεχόμενος τον ΠΑΣ Πρέβεζα.
Η… μάχη των νεοφώτιστων θα διεξαχθεί αύριο Κυριακή (13/10), στο Δημοτικό γήπεδο Θιναλίου, με ώρα έναρξης τις 4 το απόγευμα.
Σ’ ότι αφορά τον αγωνιστικό τομέα, ο Παναγιώτης Κορομπόκης για μία ακόμη φορά δεν μπορεί να υπολογίζει στον Δημήτρη Πάκο, ο οποίος χθες Παρασκευή υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση και πλέον βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης.
Αντιθέτως, στην διάθεση του τεχνικού των «πορτοκαλί» τέθηκε ο Γιώργος Αγόρας, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε στο γόνατο και που τον είχαν αφήσει εκτός στους δύο τελευταίους αγώνες της κερκυραϊκής ομάδας.
• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ