Η σημερινή (Σάββατο 10/4) απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ για την οριστική διακοπή των τοπικών πρωταθλημάτων, επηρεάζει και τη Γ’ Εθνική. Κι αυτό, διότι επιτυγχάνεται η μείωση των ομάδων, που ήταν στις οδηγίες που έχει δώσει στην Ομοσπονδία η UEFA.
Η διοργανώτρια αρχή είχε «προβλέψει» στην τροποποιημένη προκήρυξή της πως σε αυτή τη περίπτωση, δεν θα προβιβαζόταν καμία ομάδα από τις Ενώσεις, ενώ οι υποβιβασμοί από την Γ΄Εθνική θα ισχύσουν κανονικά και ως εκ τούτου αυτόματα, μειώνονται και οι σύλλογοι που θα αγωνιστούν τη ποδοσφαιρική περίοδο 2021-2022 στο Πρωτάθλημα.
Από εκεί και πέρα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «Onsports», στην Εκτελεστική Επιτροπή συζητήθηκε η κάλυψη του κόστους των διαγνωστικών τεστ κορονοϊού, για τους διαιτητές της Γ’ Εθνικής.
Αποφασίστηκε να «καλύψει» η Ομοσπονδία τα απαραίτητα τεστ για τον covid-19, τόσο για τους διαιτητές, όσο και για τους παρατηρητές της Γ’ Εθνικής.
Αρχικά, οι ρεφερι είχαν λάβει οδηγία πως θα καλύπτουν οι ίδιοι το κόστος των απαραίτητων τεστ, κάτι όμως που αναμένεται να αλλάξει, καθώς η Ομοσπονδία έλαβε την απόφαση να τα πληρώνει η ίδια.
Επιμέλεια: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ
• Θερμές και εγκάρδιες ευχές για χαρούμενες Πασχαλινές γιορτές από την Σχολή Ποδοσφαίρου ΑΟ Κοντόκαλι. Λειτουργεί από το 2013, με πιστοποιημένους προπονητές και διαθέτει τμήματα Κ8, Κ10, Κ12 και Κ14. Η Σχολή εδρεύει στο Δημοτικό γήπεδο Κοντοκαλίου, ενώ υπεύθυνός της είναι ο Βασίλης Αράθυμος. Η Ακαδημία προχώρησε σε μία σπουδαία συμφωνία, καθώς έχει συνάψει επίσημη συνεργασία με τις Σχολές Ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού. Τηλέφωνο επικοινωνίας για πληροφορίες και εγγραφές: 6978073392.
•Ο φούρνος Αυγερινού, που παρασκευάζει ψωμί, παραδοσιακή φογάτσα, σφολιατοειδή, τσουρέκια και κουλουράκια, εύχεται σε όλον τον κόσμο μια υπέροχη Ανάσταση , με υγεία. Το κεντρικό κατάστημα βρίσκεται στην Σπύρου Ραθ 11, στο Κεφαλομάντουκο, με τηλέφωνο επικοινωνίας το 26610-35822. Υποκαταστήματα λειτουργούν στην Ξενοφώντος Στρατηγού (τηλ. 26610-37030), στην Ιωάννου Θεοτόκη (τηλ. 26610-30179) και στην Πίνια (τηλ. 26610-42180).













