Ο Αστέρας Πετριτή μέσω του ακόλουθου δελτίου Τύπου του γνωστοποιεί το «φιλικό διαζύγιο» με πέντε ποδοσφαιριστές του, τους Νίκο και Άκη Τουρσίδη, τον Γιάννη Γραικό, τον Στέφανο Κορακιανίτη και τον Άλαν Μπονγκούγκου, ενώ επίσης αναφέρει και την παραχώρηση του Γιάννη Καλησπεράτη στον Κεραυνό Αγίου Νικολάου και τον Λεωνίδα Λέσση στον Κρόνο Αργυράδων :
“Ο Αστέρας ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας του με τους ποδοσφαιριστές Τουρσιδη Νίκο, Τουρσιδη Ακη, Κορακιανιτη Στέφανο, Alan Bokungu ,Γιάννη Γραικό. Τους ευχαριστούμε για την προσφορά τους και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια.
Επίσης η ομάδα μας παραχώρησε τον Καλησπερατη Γιάννη στον Κεραυνό Αγίου Νικολαου και τον Λεσση Λεωνίδα στον Κρόνο Αργυραδων”.













