Έπειτα από τη διεξαγωγή 17 αγωνιστικών στον 2ο Όμιλο της Football League 2, ο ΑΟ Κασσιώπης βρίσκεται σε πολύ περίοπτη βαθμολογική θέση. Είναι 3ος με 33 πόντους, πίσω από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Καλαματριάς (39 βαθμοί) και τη 2η Αναγέννηση Καρδίτσας (37 βαθμοί).
Το συγκρότημα του Ρομπέρτο Μπολάνο απέχει 9 πόντους από τη ζώνη της μη ανόδου, στην οποία είναι ο Βατανιακός, με 24 βαθμούς. Ουσιαστικά, όμως, η διαφορά είναι στους 10 βαθμούς, αφού ο ΑΟ Κασσιώπης υπερτερεί σε περίπτωση ισοβαθμίας με την ομάδα της Κατερίνης, την οποία έχει κερδίσει δύο φορές.
Υπολείπονται 5 αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί το Πρωτάθλημα και η κερκυραϊκή ομάδα χρειάζεται μόλις δύο νίκες (ή 6 πόντους) προκειμένου να εξασφαλίσει μαθηματικά τον προβιβασμό της στη Football League. Ίσως να απαιτηθούν και λιγότεροι βαθμοί, εφόσον έχουν απώλειες τα σωματεία που βρίσκονται κάτω από τη ζώνη της ανόδου.
Μέχρι το φινάλε, ο ΑΟ Κασσιώπης έχει να δώσει τρεις αγώνες στην έδρα του, κόντρα σε Δόξα Κρανούλας, Εθνικό Σιδηροκάστρου και Τηλυκράτη Λευκάδας, καθώς και δύο εκτός νησιού, με αντιπάλους τον Αιγινιακό Πιερίας και την Αναγέννηση Καρδίτσας.
Χρήστος Γραμμένος













