Την εντός έδρας ήττα με 3-1 από τη Νίκη Βόλου γνώρισε ο Αστέρας Πετριτή, σε παιχνίδι που έγινε την Κυριακή (9/10), στο ενωσιακό γήπεδο του Κανονιού, για την 5η αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.
Απέναντι στην πολύ ποιοτική και πολύ έμπειρη ομάδα της Μαγνησίας (που πρόπερσι αγωνίζονταν στη Super League), το συγκρότημα του Σάββα Σιδερόπουλου δεν μπόρεσε να αποσπάσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα και υπέκυψε στην ανωτερότητα της αντιπάλου του. Οι Κερκυραίοι παρέμειναν, έτσι, δίχως νίκη στη διοργάνωση, έχοντας ως απολογισμό δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες, με μόλις δύο επιθετικά γκολ στο ενεργητικό τους.
Η φιλοξενούμενη ομάδα του Στέφανου Ξηρόφωτου, ήταν αυτή που μπήκε καλύτερα στο ματς και μόλις στο 2′ έφτασε κοντά στο γκολ, το σουτ, όμως, που επιχείρησε ο Μαλακασιώτης πέρασε ψηλά άουτ από την εστία του Γιάννη Ριγανά, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και από πλευράς Αστέρα το σουτ του Σπύρου Στούπα, που πέρασε ψηλά άουτ από τα γκολπόστ του Τζήμα.
Στο 21′ οι «κυανόλευκοι» του Βόλου είχαν την πρώτη τους αξιόλογη φάση στο παιχνίδι, με το σουτ του Μέτσε να περνά δίπλα από το δοκάρι του Ριγανά. Οι Θεσσαλοί άνοιξαν το σκορ στο 30′ με το σουτ του Παπαδόπουλου. Μετά την εξέλιξη αυτή, η Νίκη πατούσε καλύτερα στο γήπεδο και στο 37′ έχασε σημαντική ευκαιρία για το 0-2, το σουτ στην κίνηση, όμως, του Δημολιού πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Ριγανά, με το σκορ να μένει ΄στο 0-1 μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου.
Στην επανάληψη, και πιο συγκεκριμένα στο 55′, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ζευγαρώσουν τα τέρματά τους, με πλασέ του Κορέτα. Ακολούθως, η Νίκη ενέτεινε τις προσπάθειές της προκειμένου να φτάσει σε ακόμα ένα γκολ, κάτι το οποίο θα μπορούσε να είχε συμβεί στο 61′, με το σουτ του Μαλακασιώτη να αποκρούεται από τον Ριγανά.
Με το πέρας της ώρας, η ομάδα του Βόλου πίεσε για το τρίτο της τέρμα, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα. Ό,τι δεν μπόρεσαν να κάνουν οι παίκτες του Στέφανου Ξηρόφωτου, το έκαναν αυτοί του Σάββα Σιδερόπουλου στο 89′, όπου ο Χρήστος Γεωργοπάλης μείωσε σε 1-2, όμως η χαρά τους δεν κράτησε για πολύ, καθώς ο Κορέτα στο αμέσως επόμενο λεπτό (90′), με το δεύτερό του προσωπικό γκολ, «έγραψε» το 1-3, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.
Κάπως έτσι, η Νίκη Βόλου έφτασε στην κατάκτηση του τέταρτου «τρίποντου» στο Πρωτάθλημα, με την ομάδα του Πετριτή να ηττάται για πρώτη φορά στην έδρα της.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης, βοηθοί του οποίου διατέλεσαν οι Λευτέρης Καραλής και Βασίλης Αντωνίου (ΕΠΣ Ηπείρου).
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ (Σάββας Σιδερόπουλος): Ριγανάς, Καλούδης, Μάμαλος, Στούπας, Ντόντα (62′ Νικολούδης), Λέσσης (59′ Γούναρης), Πάγκαλης, Πολύζος, Γαστεράτος (72′ Γράντος), Κατσίβελας, Γεωργοπάλης.
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Στέφανος Ξηροφώτος): Τζήμας, Αλεξανδρής, Δημολιός, Παρασκευαΐδης (67′ Παπαδήμας), Ναουμίδης, Πετράκος, Μέτσε, Νικλητσιώτης (72′ Κόλα), Μαλακασιώτης (82′ Ζενούνι), Παπαδόπουλος, Κορέτα.