Τιμώντας την Πανελλήνια ημέρα σχολικού αθλητισμού σήμερα Παρασκευή (29/9) η ΑΕ Λευκίμμης επισκέφτηκε μέσω εκπροσώπων του σωματείου το Δημοτικό Σχολείο Περιβολίου.
Συγκεκριμένα , ο τεχνικός Διευθυντής της ΑΕΛ, Σπύρος Βάρθης και οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου, Χρήστος Μπλάτζιος και Μιχάλης Κουλαλης, έδωσαν την ευκαιρία στους μαθητές να παίξουν μαζί τους ποδόσφαιρο, ενώ στο σχολείο έδωσαν σαν δώρο μπάλες ποδοσφαίρου και μοίρασαν φυλλάδια της Ακαδημίας του συλλόγου.
Παραθέτουμε το σχετικό δελτίο Τύπου του σωματείου της νότιας Κέρκυρας:
“Πανελλήνια ημέρα σχολικού αθλητισμού σήμερα και η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης βρέθηκε στο Δημοτικό Σχολείο Περιβολίου!
Ο τεχνικός μας διευθυντής Σπύρος Βαρθης και οι ποδοσφαιριστές μας Χρήστος Μπλάτζιος και Μιχάλης Κουλαλης δώρισαν ποδοσφαιρικές μπάλες στο σχολείο, μοίρασαν διαφημιστικά φυλλάδια της Ακαδημίας μας, ενώ τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να τους γνωρίσουν από κοντά και να παίξουν ποδόσφαιρο μαζί τους.
Ευχαριστούμε θερμά τον Διευθυντή και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για τη συνεργασία”.





