Την Κυριακή (13/12), μία ημέρα μετά την ονομαστική του γιορτή, ο Σπύρος Σπίνουλας «επισκέφθηκε» την ιδιαίτερη πατρίδα του, καθώς -ως ποδοσφαιριστής του Παναιγιάλειου- ήρθε στο νησί για να παίξει κόντρα στον ΑΟ Κασσιώπη/Κέρκυρα, στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Football League. Στο οποίο παιχνίδι οι «Φαίακες» επικράτησαν με σκορ 1-0.
Να σημειωθεί ότι ο 29χρονος παίκτης την αμέσως προηγούμενη αγωνιστική είχε σκοράρει μέσα στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας, στο 83ο λεπτό, οδηγώντας την ομάδα του Αυγίου στη μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Παναχαϊκής με 1-0.
Το παρόν φωτογραφικό υλικό που παραθέτει το Corfucorner.gr είναι από την παρουσία του σπουδαίου Κερκυραίου ποδοσφαιριστή (αποκαλούμενου ως “Γκόγκιτς”) στο κυριακάτικο ματς του Εθνικού Σταδίου Κέρκυρας.

• Επιμέλεια φωτορεπορτάζ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΥΔΗΣ












































