Ο Σταμάτης Κουλούρης αποτελεί τον διάδοχο του Γιάννη Κουρή στην τεχνική ηγεσία της Αναγέννησης Περιβολίου.
Η συνεργασία του σωματείου με τον Λευκιμμαίο προπονητή λύθηκε το βράδυ της Δευτέρας (26/11), έπειτα από συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, λόγω της πολύ άσχημης πορείας της ομάδας (6 σερί ήττες στο Πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής και πολύ πρόωρος αποκλεισμός στο Κύπελλο της ΕΠΣΚ από την ΑΕ Λευκίμμης. Ο Κουρής κάθισε στον πάγκο της Αναγέννησης για σχεδόν δυόμισι χρόνια (είχε προσληφθεί τον Ιούλιο του 2010), συνδέοντας το όνομά του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες και διακρίσεις στην ιστορία του συλλόγου: την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κέρκυρας, κατόπιν τον προβιβασμό (μέσω της διαδικασίας των μπαράζ) στη Δ’ Εθνική Κατηγορία και ακολούθως την κατάκτηση του Σούπερ Καπ της ΕΠΣΚ.
Ο αντικαταστάτης του, ο Σταμάτης (Μάκης) Κουλούρης, ανέλαβε τα καθήκοντά του από την Τρίτη (27/11). Είναι Περιβολιάτης και παλιός παίκτης της ομάδας. Είναι 36 ετών και γυμναστής στο επάγγελμα, απόφοιτος ΤΕΦΑΑ, αλλά έχει και δίπλωμα προπονητή UEFA B.
Η ανακοίνωση του σωματείου έχει ως εξής:
«Ως Α.Π.Σ. Αναγέννηση Περιβολίου, ανακοινώνουμε την από κοινού λύση της συνεργασίας, με τον προπονητή της ομάδας Ιωάννη Κουρή.
Με τον προπονητή που την υπηρέτησε και πρόσφερε με τον καλύτερο τρόπο, αποτελώντας σημαντικό κομμάτι της λαμπρής μας πορείας.
Με τον άνθρωπο που αγάπησε, πόνεσε και δέθηκε συναισθηματικά με το Περιβόλι και την ομάδα του.
Δυστυχώς, στην παρούσα κατάσταση και συνθήκες, για το καλό της ομάδας και επειδή το ποδόσφαιρο εκτός από παιχνίδι, είναι και ρεαλισμός, δεν είναι εφικτή συνέχιση της συνεργασίας.
Ευχόμαστε στο φίλο Γιάννη Κουρή, κάθε επιτυχία στην προσωπική και επαγγελματική του πορεία.
Καθήκοντα προπονητή στην ομάδα, αναλαμβάνει ένας νέος άνθρωπος, με αξιόλογα προσόντα και παλαιός ποδοσφαιριστής της ομάδας, ο Κουλούρης Σταμάτης του Ιωάννη.
Για το Δ.Σ.
Το Γραφείο Τύπου
Ρώσσης Ιωάννης
Κουλούρη Χριστίνα
Κουλούρη Ελένη».
Χρήστος Γραμμένος