Από τότε που ο Κώστας Γιαννακούρης ανέλαβε την προεδρία του Ολύμπου έδωσε μια νέα ώθηση στον ιστορικό σύλλογο, αλλά και τεράστια οικονομική ανάσα, σε μια πολύ δύσκολη εποχή.
Ειδικά στη φετινή σαιζόν, ο κ. Γιαννακούρης έβαλε πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη, αφού η ομάδα αγωνίστηκε στη Δ’ Εθνική και συμμετείχε στο Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας. Τα έξοδα ήταν υπέρογκα, όχι μόνο λόγω των οδοιπορικών, αλλά και λόγω των μεταγραφών που έγιναν.
Ο πρόεδρος του Ολύμπου βλέποντας πως δεν έχει στηρίγματα και συμπαραστάτες στο οικονομικό κομμάτι, εκδήλωσε στο τελευταίο διάστημα όχι μόνο τον πολύ έντονο προβληματισμό του, αλλά ακόμη και την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τον προεδρικό θώκο του συλλόγου. Αλλά αυτό ενδέχεται τελικά να μη συμβεί, με βάση την τοποθέτησή του στην τακτική Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη στις εγκαταστάσεις του Ολύμπου.
Όπως πληροφορηθήκαμε, στη Γενική Συνέλευση ο Κώστας Γιαννακούρης δεν έκανε ξεκάθαρα λόγο για αποχώρηση, αλλά ανέφερε πως θα προσπαθήσει στις επόμενες μέρες να βρει κάποιους επιχειρηματίες ώστε να πλαισιώσουν το Διοικητικό Συμβούλιο και να βοηθήσουν οικονομικά την ομάδα. Σε περίπτωση που δεν το πετύχει, τότε θα είναι ανοικτός ο δρόμος για κάποιο άλλο διοικητικό σχήμα που τυχόν θα ενδιαφερθεί να αναλάβει τις τύχες του συλλόγου, οπότε θα προκηρυχθούν εκλογές.
Τα πάντα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν σε λίγες μέρες, όπου θα πραγματοποιηθεί νέα Γενική Συνέλευση των μελών του Ολύμπου, πιθανότατα τη Δευτέρα 6 Ιουνίου. Δεδομένου, όμως, ότι προς το παρόν δεν φαίνεται να υπάρχει ενδιαφέρον από άλλη παράταση, το πιο πιθανό είναι ο κ. Γιαννακούρης να παραμείνει στην προεδρία. Σημειώνεται ότι η θητεία του τωρινού Δ.Σ. λήγει σε δύο χρόνια.
Χρήστος Γραμμένος