Στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Δ’ Εθνικής θα αναμετρηθούν σήμερα Κυριακή (2/12) οι δύο κερκυραϊκές ομάδες της Κατηγορίας. Συγκεκριμένα, ο 4ος της βαθμολογίας Όλυμπος θα φιλοξενήσει την ουραγό Αναγέννηση Περιβολίου.
Για τους γηπεδούχους, ο Άκης Πανδής δεν μπορεί να υπολογίζει στους Σταμάτη Σπίνουλα, Άγγελο Χόντζα και Μάριο Γκολόση, οι οποίοι για μία ακόμη φορά θα απουσιάσουν λόγω των προβλημάτων τραυματισμού που αντιμετωπίζουν. Αντιθέτως, επανέρχεται ο Σίμος Γραικός, που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε.
Στο… αντίπαλο στρατόπεδο, οι Περιβολιάτες δεν έχουν απουσίες και θα παραταχθούν πάνοπλοι, με τον Σταμάτη Κουλούρη να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.
Το ματς θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Ολύμπου, στην Καλλιθέα Καναλίων, και θ’ αρχίσει στις 15:00.
Χρήστος Γραμμένος