Έχοντας ως μοναδικό στόχο την κατάκτηση της νίκης, ο Όλυμπος θα υποδεχθεί τον Εθνικό Φιλιππιάδας, την Κυριακή (11/11), στο γήπεδο της Καλλιθέας Καναλίων (ώρα έναρξης 15:00).
Σε ένα παιχνίδι – ντέρμπι, μεταξύ δύο πολύ έμπειρων συλλόγων, οι Κερκυραίοι θα επιδιώξουν να πάρουν το δεύτερο εντός έδρας «τρίποντο» στο φετινό Πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής, μετά από εκείνο κόντρα στα Μετέωρα Καλαμπάκας, τη 2η αγωνιστική.
Στον αγωνιστικό τομέα, ο τεχνικός του Ολύμπου, Άκης Πανδής, αντιμετωπίζει ουκ ολίγα προβλήματα, καθώς δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Γρηγόρη Στρατηγό, ο οποίος χτύπησε στο εκτός έδρας ματς της προηγούμενης αγωνιστικής με το Μεσολόγγι, όπως και τους Άγγελος Χότζα, Σίμο Γραικό και Άντονι Ίσερη,
που επίσης έχουν πρόβλημα τραυματισμού, ενώ ο Μάριος Γκολόσης απουσιάζει με άδεια.
Παρά τις απώλειες, στις τάξεις των Ολυμπίων επικρατεί αποφασιστικότητα και καλούν τον φίλαθλο κόσμο του νησιού να σταθεί στο πλευρά της ομάδας.
Χρήστος Γραμμένος