Διοικητικές ανακατατάξεις γίνονται στην Αναγέννηση Περιβολίου, λίγες εβδομάδες μετά την άνοδο της ομάδας στη Δ’ Εθνική Κατηγορία.
Μάλιστα, ειδικά όσον αφορά την προεδρεία του συλλόγου της νότιας Κέρκυρας, θα υπάρξει… αλλαγή σκοπιάς, καθώς ο μέχρι πρότινος Πρόεδρος του Δ.Σ., ο Νίκος Φωτεινός, αποχωρεί για προσωπικούς λόγους.
Σύμφωνα, λοιπόν, με έγκυρες πληροφορίες του CorfuCorner, το πολύ μεγάλο φαβορί για τον προεδρικό θώκο είναι ο Γιώργος Κουλούρης, ο οποίος επί σειρά ετών υπηρέτησε την Αναγέννηση Περιβολίου από τη θέση του Γενικού Γραμματέα, προσφέροντας σημαντικό και αξιόλογο έργο, αποτελώντας στην κυριολεξία τον… κινητήριο μοχλό της ομάδας. Τώρα, λοιπόν, είναι έτοιμος να αναλάβει το κορυφαίο διοικητικό πόστο και να γίνει έτσι ο 13ος Πρόεδρος του συλλόγου, στην 35χρονη ιστορία του.
Οι αρχαιρεσίες στην ομάδα πραγματοποιήθηκαν πριν από λίγες ημέρες και απομένει τώρα η συγκρότηση σε σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Χρήστος Γραμμένος