Την ερχόμενη Κυριακή πέφτει η αυλαία στο Πρωτάθλημα του 5ου Ομίλου της Δ’ Εθνικής, με τη διεξαγωγή της 34ης αγωνιστικής, και μόνον η μία από τις τρεις κερκυραϊκές ομάδες θα αγωνιστεί. Πρόκειται για τη Βολίδα, η οποία θα υποδεχθεί το Ελαιόφυτο Αιτωλοακαρνανίας, σε ένα ματς αδιάφορο βαθμολογικά, αφού και τα δύο σωματεία έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους στην Κατηγορία.
Όσον αφορά τον (καταδικασμένο σε υποβιβασμό) Όλυμπος, δεν θα παίξει, αφού θα κάνει το ρεπό του, ενώ ο Κρόνος Αργυράδων ως γνωστόν έχει αποχωρήσει από το Πρωτάθλημα.
Ο κυριακάτικος αγώνας μεταξύ Βολίδας Μέσης Ελαιόφυτου θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Καστελλάνων Μέσης και θα ξεκινήσει στις 17:00. Η διαιτησία θα είναι κερκυραϊκή. Θα σφυρίξει ο Γιάννης Αρώνης, ο οποίος θα έχει βοηθούς τους Ανδρέα Μαλαχά και Γιώργο Σκούρα.
Το πρόγραμμα της 34ης και τελευταίας αγωνιστικής έχει ως εξής:
(Κυριακή 17 Μαϊου, 17:00)
Άραχθος Παχυκαλάμου – Πίνδος Κόνιτσας
Βολίδα Μέσης – Ελαιόφυτο
Τηλυκράτης Λευκάδας – Θρίαμβος Λούρου
Δόξα Κρανούλας – ΑΕ Γιάννενα
Θεσπρωτός Ηγουμεν. – Σκουφάς Κομποτίου
Ναυπακτιακός Αστέρας – Ακαρνανικός Φυτειών
Απόλλων Πάργας – Αμβρακικός Βόνιτσας
Ανατολή Ιωαννίνων – Κρόνος Αργυράδων (3-0 α.α.)
Ρεπό: Όλυμπος Κέρκυρας
Η βαθμολογία:
1. Δόξα Κρανούλας Ιωαν. 63
2. Ναυπακτιακός Αστέρας 61
3. Βολίδα Μέσης 59
4. Άραχθος Παχυκαλάμου Άρτας 57
– Τηλυκράτης Λευκάδας 57
6. Αμβρακικός Βόνιτσας 49
7. Ανατολή Ιωαννίνων 48
– Σκουφάς Κομποτίου Άρτας 48
– Ελαιόφυτο Αιτ/νίας 48
10. Θεσπρωτός Ηγουμενίτσας 47
– Απόλλων Πάργας 47
12. Ακαρνανικός Φυτειών 42
13. Όλυμπος Κέρκυρας 39
14. Πίνδος Κόνιτσας 28
15. ΑΕ Γιάννενα 22
16. Θρίαμβος Λούρου 13
17. Κρόνος Αργυράδων –
Χ.Γ.