Δυσαρεστημένοι με τη Διοίκηση της ΕΠΣ Κέρκυρας και την Επιτροπή Κυπέλλου είναι οι άνθρωποι του Ολύμπου, μετά τη μη αποδοχή του αιτήματος της ομάδας για διεξαγωγή στις αμέσως επόμενες ημέρες του αγώνα Κυπέλλου με τον Αστέρα Λιαπάδων.
Ο Όλυμπος εκπροσωπεί επάξια την Κέρκυρα στη Δ’ Εθνική και είναι πρωτοπόρος στον 5ο Όμιλο, διεκδικώντας με αξιώσεις την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Το Πρωτάθλημα έχει διακοπεί για σχεδόν ένα μήνα, αφού η προηγούμενη αγωνιστική έγινε στις 12 Δεκέμβρη και η επόμενη είναι προγραμματισμένη για τις 9 Γενάρη.
Η κλήρωση του τοπικού Κυπέλλου διενεργήθηκε την περασμένη Δευτέρα και το ιστορικό σωματείο της Γαρίτσας θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Λιαπάδων. Οι Ολύμπιοι είχαν ζητήσει από το προεδρείο της ΕΠΣΚ και την Επιτροπή Κυπέλλου να αγωνιστούν στις αμέσως προσεχείς ημέρες, με οποιονδήποτε αντίπαλο κληρωθούν, ώστε το παιχνίδι Κυπέλλου να… φύγει από τη μέση τώρα που τα Πρωταθλήματα έχουν σταματήσει, προκειμένου όταν αυτά ξαναρχίσουν να μην επιβαρυνθεί αγωνιστικά η ομάδα. Όμως, η Ένωση δεν πήρε τέτοια απόφαση και παρέπεμψε σε σχετική συνεννόηση των δύο σωματείων.Αυτό προκάλεσε τη δυσαρέσκεια του Ολύμπου, που θεωρεί ότι η ΕΠΣΚ είδε ως «αγγαρεία» το αίτημα που προέβαλε η ομάδα, γι’ αυτό και άφησε πάνω της την πρωτοβουλία για να αγωνιστεί με τον Αστέρα Λιαπάδων, ενώ ήταν ζήτημα μια απλής απόφασης της αρμόδιας Επιτροπής της διοργανώτριας αρχής. Οι Ιθύνοντες του Ολύμπου θεωρούν πως η ΕΠΣ Κέρκυρας δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα του συλλόγου, κάτι που έχει χρέος να κάνει από τη στιγμή που αυτός μάχεται για την πρόοδο του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου, ενώ στην ιστοσελίδα της ομάδας αναφέρεται πως πλέον οι παράγοντες της Ένωσης είναι ανεπιθύμητοι στο γήπεδο του σωματείου. Σημειώνεται πως σε επικοινωνία που είχε η διοίκηση του Ολύμπου με την αντίστοιχη του Αστέρα Λιαπάδων, δεν επήλθε συμφωνία για διεξαγωγή του αγώνα στις επόμενες ημέρες και το θέμα παραμένει ανοιχτό. (Όπως ενημερωθήκαμε από τη ΕΠΣΚ, τα παιχνίδια κυπέλλου έχει προαποφασιστεί να γίνουν στις 19 και 26 Ιανουαρίου).
Χρήστος Γραμμένος