Ο Κώστας Τόμπρος ορίστηκε από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ να διευθύνει την αναμέτρηση του Ναυπακτιακού Αστέρα με τον Σκουφά Κομποτίου (φετινοί πρωταθλητές των ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας και Άρτας αντίστοιχα), για την 1η αγωνιστική του 8ου Ομίλου των μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική Κατηγορία.
Το παιχνίδι θα γίνει την Κυριακή (12/5), στο Δημοτικό Στάδιο της Ναυπάκτου, και θ’ αρχίσει στις 17:00.
Ο 31χρονος ρέφερι θα έχει για βοηθούς του τους -επίσης Κερκυραίους- Γιώργο Κατσούρη και Θωμά Βλάσση, ενώ ως παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Άγγελος Αποστολόπουλος (ΕΠΣ Αχαΐας).
Υπενθυμίζουμε ότι μία ημέρα νωρίτερα (δηλαδή αύριο Σάββατο) ο Τόμπρος θα διαιτητεύσει και τον Τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Κέρκυρας μεταξύ Ολύμπου και Οδυσσέα Αυλιωτών.
Χρήστος Γραμμένος