Στο σαββατιάτικο παιχνίδι του ΑΟ Κέρκυρα με τον ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Δώνης δεν είχε δικαίωμα εισόδου στον αγωνιστικό χώρο, λόγω της πρόσφατης τιμωρίας του για το επεισόδιο που είχε με τον Τάσο Κάκο, στο ντέρμπι με τον Άρη στις 30/9, στην Τούμπα.
Ο τεχνικός του «Δικέφαλου» πήγε στα θεωρεία του ΕΑΚ Κέρκυρας, εκεί όπου συναντήθηκε με τον διεθνή διαιτητή, με τον οποίο είχαν θερμή χειραψία κι εναγκαλισμό.
Ο Δώνης και ο Κάκος τα είπαν σε πολύ καλό κλίμα, ενώ παρακολούθησαν μαζί τον αγώνα, ευρισκόμενοι ο ένας δίπλα στον άλλον.
Φαίνεται, λοιπόν, ότι η όποια ένταση είχε δημιουργηθεί ανάμεσά τους, ανήκει πια στο παρελθόν και οι σχέσεις τους έχουν αποκατασταθεί.
Πάντως, εκτίμησή μας είναι ότι η συνάντηση Γιώργου Δώνη και Τάσου Κάκου μόνο τυχαία δεν μπορεί να υπήρξε! Το πιθανότερο είναι ο Κερκυραίος ρέφερι να είχε αναλάβει εξαρχής τη φιλοξενία του Έλληνα προπονητή στα θεωρεία του Εθνικού Σταδίου, δεδομένου ότι ο Κάκος αποτελεί μέλος (και συγκεκριμένα Ταμίας) της νέας Επιτροπής Διοίκησης του ΕΑΚΚ.
Χρήστος Γραμμένος