Την πρώτη του παρουσία στο φετινό Πρωτάθλημα της Football League, το οποίο ξεκίνησε το προπερασμένο σαββατοκύριακο θα έχει ο Χάρης Σκορδίλης, καθώς ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ να είναι πρώτος βοηθός του διαιτητή, Νίκου Μπαϊλή (ΕΠΣ Πρέβεζας/ Λευκάδας) στο Απόλλων Πόντου – ΑΟ Καβάλα, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του βορείου Ομίλου της εν λόγω διοργάνωσης.
Έτερος λάινσμαν της αναμέτρησης θα είναι ο Βασίλης Μάνος (ΕΠΣ Λάρισας), ενώ καθήκοντα τέταρτης διαιτητίνας θα εκτελέσει η Ανδρομάχη Τσιοφλίκη (ΕΠΣ Λάρισας). Την τετράδα θα «τσεκάρει» ο Γιάννης Κουζάκης (ΕΠΣ Θεσσαλίας), που ορίστηκε ως παρατηρητής διαιτησίας.
Το παιχνίδι μεταξύ Απόλλωνα Πόντου – ΑΟ Καβάλας θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή (4/4), στο ουδέτερα Δημοτικό γήπεδο του Βατανιακού Κατερίνης , στις 3 το απόγευμα.
Επιμέλεια: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ











