<<<— (ΣΤΗ ΦΩΤΟ: Ο Πρόεδρος του Σ.Δ.Π.Κ., Στέφανος Ασπιώτης)
Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Κέρκυρας, Στέφανος Ασπιώτης, μέσω της ακόλουθης ανακοίνωσης συγχαίρει τον Ιωακείμ Γεωργούδη για την ανάδειξή του σε Γενικό Γραμματέα της Ομοσπονδίας Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ελλάδας:
«Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Κέρκυρας κι εγώ προσωπικά εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στο εκλεκτό μέλος μας και πρώην Πρόεδρο Ιωακείμ Γεωργούδη για την ανάδειξη του στη θέση του Γενικού Γραμματέα της ΟΔΠΕ.
Πιστεύουμε ότι εκτός από πολύ μεγάλη προσωπική επιτυχία, είναι και ύψιστη τιμή για όλους τους Κερκυραίους διαιτητές, αλλά και γενικότερα για το κερκυραϊκό ποδόσφαιρο.
Γνωρίζοντας τον αδαμάντινο χαρακτήρα του, την σταθερότητα των απόψεών του και την αγάπη του για τη διαιτησία και το ποδόσφαιρο, είμαστε βέβαιοι ότι θα συμβάλλει με όλες του τις δυνάμεις για την πρόοδο και την βελτίωση των σχέσεων μεταξύ διαιτησίας και παραγόντων του ποδοσφαίρου.
Πιστεύω ότι η ελληνική διαιτησία, που τόσο πολύ ταλαιπωρείται από παράγοντες οι οποίοι αποσκοπούν αποκλειστικά σε ατομικά οφέλη, θα βρει το δρόμο της μόνο όταν απελευθερωθεί».