Κάποια εποχή προσέβαλε βαρύτατα συναδέλφους του διαιτητές και τώρα «πληρώνει» για το… αμάρτημά του!
Για τον Διονύση Μάρτη γίνεται ο λόγος, το μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Κέρκυρας, στον οποίο δεν επιτρέπεται πλέον να ξαναπαίξει.
Μετά την αλλαγή στο διοικητικό καθεστώς της ΕΠΣ Κέρκυρας και την επανενεργοποίηση του Συνδέσμου Διαιτητών, η Επιτροπή Διαιτησίας της Ένωσης επανέφερε στους πίνακες τον Μάρτη, που επί χρόνια βρισκόταν εκτός ενεργούς δράσης, ορίζοντάς τον να παίξει ως λάινσμαν στο παιχνίδι μεταξύ Ορφέα Κανονιού – Ηρακλή Αγίων Δέκα, που διεξήχθη το Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021, για την 4η αγωνιστική του Νοτίου Ομίλου της Α’ τοπικής Κατηγορίας. Ο έμπειρος επόπτης φαινόταν πολύ χαρούμενος που ύστερα από πάρα πολύ καιρό αγωνίζονταν σε επίσημη διοργάνωση. Αυτή, ωστόσο, ήταν και η τελευταία του φορά, όπως όλα δείχνουν!
Έπειτα από λίγες μέρες, λοιπόν, ο Διονύσης Μάρτης κλήθηκε στο Δ.Σ. του Συνδέσμου Διαιτητών για να δώσει προφορικές εξηγήσεις για τις δυσμενείς κρίσεις που είχε κάνει πριν από μερικά χρόνια εις βάρος των εν ενεργεία συναδέλφων του, μέσω Facebook, χαρακτηρίζοντάς τους ως «διαιτητές του εικοσάευρου».
Ο ΣΔΠΚ κίνησε πειθαρχική διαδικασία εναντίον του Μάρτη και τον κάλεσε σε απολογία, με το ερώτημα της διαγραφής από τα μητρώα του Συνδέσμου και της έκπτωσής του από μέλος του Δ.Σ., όχι μόνο για τα απαξιωτικά σχόλιά του, αλλά και για το γεγονός ότι με τις αναρτήσεις του εξέθετε τον ΣΔΠΚ, συν ότι ο Κανονισμός απαγορεύει ρητά στους διαιτητές να προβαίνουν σε δημόσιες αναφορές κατά ανθρώπων του ποδοσφαίρου. Άλλωστε, ορισμένοι ρέφερι του νησιού, όταν είδαν πως ο εν λόγω είχε οριστεί ως βοηθός στο Ορφέας – Ηρακλής Αγίων Δέκα, φέρονται να αντέδρασαν και να απαίτησαν τον πειθαρχικό του έλεγχο. Όπερ κι εγένετω!
Ο Σύνδεσμος, εν τέλει δεν διέγραψε τον Μάρτη, όμως του απαγόρεψε να ξαναπαίξει, τον έθεσε εκτός πίνακα ορισμών, του έκανε αυστηρή σύσταση για την εφεξής συμπεριφορά του στο διαδίκτυο και τον έχει θέσει υπό επιτήρηση. Ουσιαστικά, τελεί υπό τιμωρία πλέον και σε περίπτωση που υποπέσει εκ νέου σε παράπτωμα, τότε μάλλον δεν θα του ξαναχαριστούν!
• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ
• Το αρτοποιείο-ζαχαροπλαστείο «ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ», εύχεται ολόψυχα στους φίλους και πελάτες του Χρόνια Πολλά, όμορφα, μυρωδάτα και γευστικά. Σας περιμένει στις Αργυράδες, στην διασταύρωση Άϊ Γιώργη, με τηλέφωνο το 26620-52662. Το κατάστημα παρασκευάζει αρτοσκευάσματα, ψωμί, γλυκά όλων των ειδών και σιροπιαστά, τούρτες γάμων και βαπτίσεων, καθώς και καφέδες.
•Θερμές ευχές για χαρούμενες γιορτές, με υγεία από το Γραφείο Διοικητικών Υποθέσεων του ΑΝΤΩΝΗ ΣΠΑΤΟΥΛΑ. Αναλαμβάνει ανανεώσεις διπλωμάτων, μεταβιβάσεις και εκδόσεις αδειών αυτοκινήτων μοτοσυκλετών και φορτηγών. Βρίσκεται στην Αθανασίου Πολίτη 4, έναντι της παλιάς στάσης Γκίκα. Τηλέφωνο: 26610-30077.












