Η αθλήτρια του Κερκυραϊκού ΓΣ, Ηρώ Βραδή, χθες Σάββατο (5/6), στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ23, που διεξάγεται στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο Πάτρας, ταυτόχρονα με το Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών, με άλμα 3.95μ. στο επί κοντώ Γυναικών, όχι μόνο κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο, αλλά έσπασε και το ατομικό της ρεκόρ (το οποίο ήταν 3.90μ. από τις 26/5/ στο μίτινγκ αλμάτων της Καλλιθέας).
Η 17χρονη επικονίστρια, που προπονείται από τον Παύλο Σκορδίλη, «πέρασε» με την πρώτη τα 3.65μ, 3.80μ. και 3.95μ, ενώ απέτυχε να περάσει το 4.05μ, που θα της έδινε και όριο πρόκρισης για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20, που θα διεξαχθεί από 15 έως 18 Ιουλίου, στο Ταλίν της Εσθονίας. Ωστόσο, η νεαρή Κερκυραία αθλήτρια, που το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, έχει μια ακόμα ευκαιρία για να πάρει το… εισιτήριο για το Ευρωπαϊκό, με την συμμετοχή της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20.
«Χρυσή» στο επι κοντώ αναδείχθηκε η 18χρονη, Αναστασία Ρέτσα (ΑΕ Μεσογείων Αμεινίας), με 4.05μ. και «χάλκινη» ήταν με 3.80μ, η 17χρονη Φλώρου-Δημητριάδου Αλίνα-Αμαλία (ΓΣ Κηφισιάς).
Επιμέλεια: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ














