Παρά τις πλήρως ακατάλληλες συνθήκες άθλησης που αντιμετωπίζουν οι κερκυραϊκές ομάδες του στίβου, εντούτοις συνεχίζουν να φέρνουν εξαιρετικά αποτελέσματα, όπως το Αθλητικό Σωματείο του ΑΟ Κέρκυρα 2015 που συμμετείχε χθες (Σάββατο 29/4) στους Διασυλλογικούς Κ18 των Ιωαννίνων.
Οι αθλητές του κατέλαβαν την1η θέση στο 4χ100 (Λούβρος, Γινάργυρος ,Βασιλάκης και Σελλάς και στην δισκοβολία (Χονδρογιάννης). Στο δεύτερο σκαλί του βάθρου ανέβηκαν οι Ορέστης Μουχλιανίτης και Νίκος Λούβρος για την συμμετοχή τους στα 1.500μ και 400μ.αντίστοιχα, ενώ 3η θέση είχαμε για την Σπυριδούλα Κωνστάντη στα 100μ. και τον Αριστείδη Γινάργυρο στα 200μ. και 5η θέση για την Σπυριδούλα Κωνστάντη Σπυριδούλα στα 200μ.
Παραθέτουμε την σχετική ανακοίνωση του συλλόγου:
«Οι κερκυραϊκοί σύλλογοι με τα πανό που θα μας συνοδεύουν σε όλες τις αποστολές αγωνίστηκαν χθες στα Γιάννενα διεκδικώντας πρωτιές, όρια για πανελλήνια πρωταθλήματα και βαθμούς για τον σύλλογο τους.
Η Κ18 είναι η πιο απαιτητική κατηγορία και απαιτεί προσεκτική προετοιμασία καθώς τα όρια είναι υψηλά , οι αθλητές διαφέρουν βιολογικά, και το μυοσκελετικό τους σύστημα αναπτύσσεται και διαμορφώνεται ανάλογα, κάνοντας το ευάλωτο σε τραυματισμούς .
Σε αυτά τα προβλήματα προστίθενται οι προετοιμασία για τις πανελλαδικές εξετάσεις , η εφηβεία και οι ανύπαρκτες και ακατάλληλες συνθήκες άθλησης που εμείς στην Κέρκυρα το βιώνουμε στην χειρότερη μορφή.
Παρ’ όλα αυτά ο Κερκυραϊκός στίβος πρωταγωνίστησε και πάλι. Όλες οι ομάδες του νησιού είχαν εξαιρετικά αποτελέσματα.
Για τον σύλλογο μας έχουμε:
1η θέση για την καταπληκτική σκυτάλη 4χ100 με τους Λούβρο, Γινάργυρο ,Βασιλάκη και Σελλά!!
1η θέση στην δισκοβολία για τον Χονδρογιάννη Δημήτρη
2η θέση για τον Μουχλιανίτη Ορέστη στα 1500μ με 4’17 και πρόκριση για το πανελλήνιο πρωτάθλημα.
Ο Ορέστης είναι κ16!!
2η θέση για τον Λούβρο Νίκο στα 400μ εμπόδια με φοβερό ατομικό ρεκόρ και πρόκριση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα
3η θέση για την Κωνστάντη Σπυριδούλα στα 100μ και πρόκριση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.
3η θέση για τον Γινάργυρο Αριστείδη στα 200μ .
Ο Γινάργυρος έχει προκριθεί ήδη στο Πανελληνιο πρωτάθλημα απο την β φάση των σχολικών αγώνων.
5η θέση για την Κωνστάντη Σπυριδούλα στα 200 με όριο βαθμολόγησης.
Συγχαρητήρια
σε όλα μας τα παιδιά»!!



















