Ο τεχνικός της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του Φαίακα, Νίκος Ριγανάς, μετά την λήξη του 2ου ματς κόντρα στον ΓΑΣ Κιλκίς, στην πόλη της Μακεδονίας στα Ημιτελικά των play offs για την άνοδο στην Premier Handball , επισήμανε μεταξύ των άλλων ότι η νίκη, των Κερκυραίων οφείλεται στην άμυνα και στην εμπειρία τους.
Αναλυτικά, ο παίκτης-προπονητής της κερκυραϊκής ομάδας δήλωσε στην ιστοσελίδα e-handball.gr τα εξής: «Πιστεύω ότι το παιχνίδι σήμερα το πήρε καθαρά η άμυνα και η εμπειρία μας στα τελευταία 20 λεπτά. Έχουμε έμπειρους παίκτες και αν φύγουμε μπροστά με 4-5 γκολ θεωρώ ότι μπορούμε να κρατήσουμε ένα αποτέλεσμα.
Ήμασταν προσεκτικοί και παίξαμε δυνατή άμυνα και καταφέραμε να κρατήσουμε τη διαφορά. Από εδώ και πέρα ξεκουραζόμαστε και περιμένουμε το νικητή του άλλου ζευγαριού. Δεν υπάρχει καμία προτίμηση γιατί ένας τελικό είναι τελικός. Είτε η Πυλαία είτε ο Ζαφειράκης είναι και οι δύο αξιόλογες ομάδες. Είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε τι θα γίνει στο τελευταίο παιχνίδι όπου θεωρητικά η Πυλαία θα έχει το άγχος και όχι ο Ζαφειράκης».














