<<<— (ΣΤΗ ΦΩΤΟ: Ο Γιώργος Βοντετσιάνος)
Σεμινάριο Πολεμικών Τεχνών διοργανώνει ο Γιώργος Βοντετσιάνος, υπεύθυνος του «Κερκυραϊκού Αθλητικού Συλλόγου Shotokan Karate», για τους παλαιούς αθλητές του Συλλόγου.
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το πρωί της ερχόμενης Κυριακής, στις 10:00, και θα διδάξει ο γνωστός δάσκαλος Πολεμικών Τεχνών, Γιώργος Καρράς (ΦΩΤΟ ΚΑΤΩ), ο οποίος δραστηριοποιείται στη Γερμανία.
Στο κάλεσμά του, ο κ. Βοντετσιάνος αναφέρει τα εξής:
«Αγαπητοί φίλοι και λάτρεις του καράτε. Αθλητές και αθλήτριες, μικροί και μεγάλοι, που μου δώσατε την χαρά και την τιμή να με εμπιστευτείτε από το 1984 έως και σήμερα.
Σας προσκαλώ να λάβετε ενεργά μέρος σε ένα και μοναδικό σεμινάριο Πολεμικών Τεχνών, την Κυριακή 10 Οκτωβρίου, στις 10 το πρωί, στο Κλειστό Προπονητήριο Μπάσκετ του ΕΑΚ Κέρκυρας.
Το σεμινάριο θα γίνει από τον μεγάλο μας δάσκαλο Γιώργο Καρρά, που είναι εξεταστής Γερμανικής Ομοσπονδίας και προπονητής 5ου DAN, ο οποίος θα βρίσκεται στην Κέρκυρα για αυτό τον σκοπό.
Απαραίτητο αξεσουάρ η αθλητική φόρμα. Το σεμινάριο θα είναι δωρεάν για όλους τους παλαιούς αθλητές. Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.
Την ημέρα αυτή θα ακολουθήσουν και άλλες δραστηριότητες. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μου στο: 6992554403 (Βοντετσιάνος Γιώργος). Σας περιμένουμε».