Την πρόκριση στον επόμενο Γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης Εφήβων (γεννηθέντες 1998 και μετά) πήρε ο ΝΑΟΚ, στους αγώνες που διεξήχθησαν στην Πτολεμαΐδα.
Οι «Φαίακες» ήταν σαρωτικοί στα παιχνίδια που έδωσαν κι έχοντας το απόλυτο στη συγκομιδή βαθμών (4 στα 4), πέρασαν πανηγυρικά στην άλλη Φάση.
Η ανακοίνωση του Ομίλου έχει ως ακολούθβς:
Οι έφηβοι Υδατοσφαιριστές του ΝΑΟΚ συμμετείχαν με πλήθος άλλων αθλητών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης εφήβων, που διεξήχθη στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πτολεμαΐδας στις 07-08 & 09 Φεβρουαρίου.
Στην πρώτη προκριματική φάση του πρωταθλήματος, οι αθλητές του ΝΑΟΚ κατέλαβαν την 1η θέση στην τελική βαθμολογία.
Πιο συγκεκριμένα, τα αποτελέσματα και η βαθμολογία έχουν ως εξής:
ΟΜΙΛΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ (Κολυμβητήριο Πτολεμαΐδας):
Δελφίνια Πτολεμαΐδας – ΚΕ Κοζάνης 6-2
ΝΑΟ Κέρκυρας – ΝΑΣ Ημαθίας 8-1
ΚΕ Κοζάνης – ΝΑΟ Κέρκυρας 2-13
Αναγέννηση Λαμίας – Δελφίνια Πτολεμαΐδας 9-6
ΝΑΣ Ημαθίας – ΚΕ Κοζάνης 9-2
ΝΑΟ Κέρκυρας – Αναγέννηση Λαμίας 11-2
Αναγέννηση Λαμίας – ΝΑΣ Ημαθίας 6-8
Δελφίνια Πτολεμαΐδας – ΝΑΟ Κέρκυρας 0-3
ΚΕ Κοζάνης – Αναγέννηση Λαμίας 1-11
ΝΑΣ Ημαθίας – Δελφίνια Πτολεμαΐδας 6-7
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Τελική):
1. ΝΑΟ Κέρκυρας 12
2. Αναγέννηση Λαμίας 6 (15-14 μεταξύ των τριών)
3. ΝΑΣ Ημαθίας 6 (14-13 μεταξύ των τριών)
Η Β’ (Ημιτελική) φάση του πρωταθλήματος Εφήβων είναι προγραμματισμένη για τις 28-30/3. Η κλήρωση της Β’ φάσης θα γίνει την Τετάρτη 26/2, στις 13:00, στα γραφεία της ΚΟΕ.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου συγχαίρει τα παιδιά και τον προπονητή τους, Σπύρο Καρδόνα, για την επιτυχία τους.
Την Ομάδα του ΝΑΟΚ αποτέλεσαν οι παρακάτω αθλητές:
Μέξης Κλεάνθης
Βραχλιώτης Μπάμπης
Μουζακίτης Κων/νος
Γιαννακούρης Ζαχαρίας
Κούρκουλος Παναγιώτης
Νάτσης Χρήστος
Τζώρας Σπύρος
Κασίμης Αρσένης
Κοντοπίδης Δημήτρης
Κουτάς Κωνσταντίνος
Κουτάς Σπύρος
Μιχαλάς Λουκάς















