23 °c
Corfu
22 ° Τε
22 ° Πε
21 ° Πα
19 ° Σα
17 ° Κυ
  • Ποιοι είμαστε
  • Όροι χρήσης
  • Επικοινωνία
CorfuCorner.gr
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Γ’ Εθνική
    • Τοπικό
      • Ειδήσεις
      • Ε.Π.Σ. Κέρκυρας
    • Υποδομές
    • Γυναίκες
    • Παλαίμαχοι
    • Διαιτησία
      • Ειδήσεις
      • Διαιτητές Εθνικών Κατηγοριών
      • ΣΔΠΚ-ΕΔ/ΕΠΣΚ
    • Προπονητές
      • Ειδήσεις
      • Σύνδεσμος Προπονητών
    • Γήπεδα
    • Γκάλοπ
    • Αφιερώματα
  • Άλλα Σπόρ
  • Λοιπές Κατηγορίες
    • Φωτορεπορτάζ
    • Συνεντεύξεις
    • Άρθρα
    • Κοινωνικά θέματα
    • Κους-κους
    • Βίντεο
    • Γνωρίζατε ότι
    • Διάφορα θέματα
    • Ειδική θεματολογία
  • Αρχείο Ειδήσεων
  • Radio
Κανένα Αποτέλεσμα
Προβολή Αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Γ’ Εθνική
    • Τοπικό
      • Ειδήσεις
      • Ε.Π.Σ. Κέρκυρας
    • Υποδομές
    • Γυναίκες
    • Παλαίμαχοι
    • Διαιτησία
      • Ειδήσεις
      • Διαιτητές Εθνικών Κατηγοριών
      • ΣΔΠΚ-ΕΔ/ΕΠΣΚ
    • Προπονητές
      • Ειδήσεις
      • Σύνδεσμος Προπονητών
    • Γήπεδα
    • Γκάλοπ
    • Αφιερώματα
  • Άλλα Σπόρ
  • Λοιπές Κατηγορίες
    • Φωτορεπορτάζ
    • Συνεντεύξεις
    • Άρθρα
    • Κοινωνικά θέματα
    • Κους-κους
    • Βίντεο
    • Γνωρίζατε ότι
    • Διάφορα θέματα
    • Ειδική θεματολογία
  • Αρχείο Ειδήσεων
  • Radio
Κανένα Αποτέλεσμα
Προβολή Αποτελεσμάτων
CorfuCorner.gr
Κανένα Αποτέλεσμα
Προβολή Αποτελεσμάτων
Αρχική Άλλα Σπόρ

ΝΙΚΟΣ ΜΟΣΧΟΣ: ” Μας πέταξαν σε 2 container λαθρομεταναστών, στο ΕΑΚΚ, για την λύση των προβλημάτων!!

17 Ιανουαρίου 2024
Σε Άλλα Σπόρ, Γήπεδα
Χρόνος Ανάγνωσης: 1 λεπτό
A A
Παραμένει τεχνικός σύμβουλος του ΣΕΓΑΣ ο Νίκος Μόσχος
0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
97
ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Μοιραστείτε στο FacebookΜοιραστείτε στο Twitter

Τον Οκτώβριο του 2019 με την ανάληψη καθηκόντων των νέων Πολιτικών και θεσμικών αρχών τους ενημερώσαμε για τα προβλήματα του Εθνικού Σταδίου Κέρκυρας , τις άμεσες ανάγκες και παρεμβάσεις για να βελτιωθούν και να γίνουν πιο ανθρώπινες οι συνθήκες άθλησης των αθλητών στίβου.
Προσπαθήσαμε πολύ συνεργασθήκαμε και με συνεχείς συναντήσεις κυρίως με την Περιφέρεια με διάθεση και ειλικρίνεια να βοηθήσουμε για τα ανωτέρω και κυρίως να κατασκευασθεί αυτό το <<στοιχειωμένο>> σκέπαστρο, να επιστρωθεί με ταρτάν, να αναγομωθεί ο Στίβος και να εξοπλισθεί με αθλητικό Υλικό το Στάδιο.
Όχι μόνον δεν έγινε τίποτε αλλά το Στάδιο εγκαταλείφθηκε στη Τύχη του με

Αντί λοιπόν να ξεκινήσουν κάποιες άμεσες παρεμβάσεις για την επίλυση κυρίως βασικών προβλημάτων ενοχλούμενοι πριν από τις εκλογές από την γενική κατακραυγή και οργή όχι μόνον από τους αθλουμένους αλλά και από την κοινωνία γενικότερα σοφίσθηκαν το σφράγισμα ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ του Εθνικού Σταδίου , πλην του Στίβου με την προϋπόθεση βέβαια κάποιων όρων που έθεσε η Επιτροπή ελέγχου, μέχρι τον επανέλεγχο Αορίστου χρόνου, χωρίς την παρουσία εκπροσώπου του ΣΕΓΑΣ , όπως όριζε η Νομοθεσία και χωρίς να ληφθεί υπόψη ότι υπήρχε Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) παράταση λειτουργίας των Αθλητικών εγκαταστάσεων έως 31 Αυγούστου 2023!! Μας έπιασαν αδιάβαστους και άρχισαν να συρματοφράζουν, να σπάζουν και να αλλάζουν κλειδαριές και τοποθέτησαν container για δήθεν Ιατρείο που παραμένει κενό και δεν λειτουργεί και για αποδυτήρια – τουαλέτα. Έτσι δεν μπορεί να δει κανείς την τραγική εικόνα και εγκατάλειψη του Σταδίου και πιστεύουν ότι γλυτώνουν από την καθημερινή οργή και αγανάκτηση όσων κάνουν χρήση του Εθνικού Σταδίου.
Δικαιολογούνται ότι αφού είναι σφραγισμένο δεν μπορούν να κάνουν τίποτε.
Πρόσφατα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου στα Τρίκαλα μας αποκάλεσαν <<Αθλητικούς μετανάστες στην Κέρκυρα>> και μας ρώτησαν αν ντρέπεται κανείς με αυτά που κάνουν εκεί κάτω.
Και ποιος να ντρέπεται χωρίς λογική και συναισθήματα; Όπως είχαμε αναφερθεί ζητώντας αυτονόητη βοήθεια το 2020.
Εμείς ζήσαμε υπέροχες στιγμές σ ΄αυτό το Εθνικό Στάδιο , Διεθνείς Αγώνες Στίβου , Διεθνή Αγώνα Ποδοσφαίρου , σημαντικές αθλητικές και κοινωνικές εκδηλώσεις , την παρουσία του ΑΟ Κέρκυρα στη super league , όμως δεν είναι δυνατόν να αποδεχθούμε και να συμβιβαστούμε με αυτή την άθλια κατάσταση.
Πρέπει να γνωρίζουν οι κύριοι αυτοί ότι με αυτοπροβολές και φωτογραφίσεις δεν λύνονται τα προβλήματα.
Να μας πουν τουλάχιστον τι έκαναν από την 1η Απριλίου που το σφράγισαν το Στάδιο μέχρι σήμερα. Όπως διεπίστωσε η Επιτροπή ελέγχου και με την παρουσία μου , απολύτως τίποτε.
Μας πέταξαν σε 2 container λαθρομεταναστών για την λύση των προβλημάτων και προέβαλαν το γεγονός !!!
Να σημειωθεί ότι οι υπόλοιπες αθλητικές εγκαταστάσεις ,κλειστό Γυμναστήριο
και κολυμβητήριο λειτουργούν με περισσότερα και εμφανή προβλήματα ασφαλείας και κανείς δεν γνωρίζει πως και με ποιου υπογραφή. Πρέπει λοιπόν να απαντήσουν στους αθλητές-ιες ,στους γονείς τους , στους προπονητές τους και στην κοινωνία γενικότερα τα παρακάτω :
1)Τί έχουν κάνει στο Στάδιο τα τελευταία 4 χρόνια για την συντήρηση και την λειτουργία του; Να σημειωθεί ότι ο Πρόεδρος , ο Αντιπρόεδρος και ορισμένα μέλη είναι στη διοίκηση από το 2019.
2)Γιατί το Στάδιο συνεχίζει να είναι στη κατηγορία Γ1 επαγγελματικής λειτουργίας !!! με σκληρούς όρους ελέγχου και δεν ζητούν από την Γ.Γ.Α την αλλαγή ένταξης και λειτουργίας σε ερασιτεχνική Α1-Α2-Β1-Β2 που είναι η πραγματικότητα και η αλήθεια.
3)Γιατί από την 1η Απριλίου που διαπιστωθήκαν τα προβλήματα κυρίως στα αποδυτήρια, στις τουαλέτες και στις αίθουσες δεν έκαναν τίποτε για την συντήρηση τους και την αποκατάσταση των φθορών.
4)Γιατί άλλαξαν τις κλειδαριές των γραφείων του ΣΕΓΑΣ και συρματόφραξαν τον χώρο, αφού το κτίριο που στεγάζονται το Γραφείο και το κυλικείο είναι αυτοτελές και δεν έχει καμία σχέση με την κερκίδα.
5)Να απαντήσουν μετά την αύξηση χρηματοδότησης από τον κ. Υπουργό τί άμεσες παρεμβάσεις θα κάνουν στο Εθνικό Στάδιο για να βελτιωθούν οι άθλιες συνθήκες άθλησης και να δοθεί στην Νεολαία και στη κοινωνία γενικότερα; ΟΧΙ΄΄λόγια΄΄ και ΄΄ΘΑ΄΄ αποτελέσματα και ΄΄ΣΗΜΕΡΑ΄΄ όπως είχε παραδεχθεί και το κυβερνητικό κλιμάκιο του κ. Πρωθυπουργού πριν από τις εκλογές κατά την επίσκεψή τους στην Κέρκυρα.
Πρέπει να γνωρίζουν ότι το να διοικείς ένα κοινωνικό γενικά χώρο είναι υψηλής ευθύνης και νοητικής ικανότητας.
Βασική Αρχή και Δίδαγμα στη Ζωή είναι ότι η Αναγνώριση, η Εκτίμηση και ο Σεβασμός δεν επιβάλλονται αλλά κερδίζονται από τον καθένα με την συμπεριφορά του και κυρίως με τις ΠΡΑΞΕΙΣ του.
Τα ανωτέρω μαζί με την ΑΓΑΠΗ πρέπει να διδάσκουμε την Νεολαία και όχι να την ταλαιπωρούμε και να την απογοητεύουμε στη δύσκολη εποχή που διανύουμε.
Εμείς είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε τον αγώνα μας και τις προσπάθειες μας μέχρι τελικής δικαίωσης και αλλαγής των συνθηκών άθλησης στο Εθνικό Στάδιο προς όφελος του Αθλητισμού της Νεολαίας και της Κοινωνίας γενικότερα.
Επαναλαμβάνουμε ότι τα λόγια για να γίνουν Πράξεις χρειάζεται σχεδιασμός , έλεγχος και εντιμότητα για να αποφέρουν αποτελέσματα και να προστατεύονται τα χρήματα του Ελληνικού λαού.
Παρά την τραγική και άθλια κατάσταση του Σταδίου , είμαστε αισιόδοξοι και ελπίζουμε με την παρουσία των Νέων αρχών Αυτοδιοίκησης στην Περιφέρεια και στον Δήμο Κ. Κέρκυρας δοκιμασμένων προσωπικοτήτων, με άμεσες παρεμβάσεις να βελτιωθούν οι συνθήκες άθλησης στο Στάδιο και οι Κερκυραίοι αθλητές-ιες με την βοήθεια όλων μας να συνεχίσουν να διακρίνονται σε Πανελλήνιο και Διεθνές επίπεδο όπως και κατά το παρελθόν

ΝΙΚΟΣ  ΜΟΣΧΟΣ

ΤΕΧΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Τ.Ε ΣΕΓΑΣ  ΚΕΡΚΥΡΑΣ

 

 

ΚοινοποίησηTweetΑποστολή
  • delphi
Προηγούμενο Άρθρο

ΞΙΦΑΣΚΙΑ: Στην Προεθνική ομάδα η Κατερίνα Προβατά του “ΚΑΣ ΔΑΜΟΚΛΗΣ”

Επόμενο Άρθρο

Στις 24 Ιανουαρίου Αστέρας Πετριτή – Θιναλιακός για το Super Cup

Σχετικά Άρθρα

ιονιος αφισσα
Άλλα Σπόρ

ΜΠΑΣΚΕΤ N L1: Δεύτερη νίκη για τον Ιόνιο, 86-59 τον ΑΟ Γαλατίστας : Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής

10 Οκτωβρίου 2026
στεφανια ασημοπουλου
Άλλα Σπόρ

H Στεφανία Μαρία Ασημοπούλου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών Εφήβων & U23

10 Οκτωβρίου 2026
αρεστου-ιονιος
Άλλα Σπόρ

ΜΠΑΣΚΕΤ N L1: Νίκη για τον Ιόνιο, 74-91 τον Αρεστού Καλαμαριάς-Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής

3 Οκτωβρίου 2026
ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ
Άλλα Σπόρ

ΜΠΑΣΚΕΤ NL1: Κίνηση ματ με Λίνο Χρυσικόπουλο ο Ιόνιος

30 Σεπτεμβρίου 2026
ΕΛΕΝΑ ΔΙΑΒΑΤΗ
Άλλα Σπόρ

Χρυσό μετάλλιο για την Έλενα Διαβάτη στο 6ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παράκτιας Κωπηλασίας

29 Σεπτεμβρίου 2026
κρεμπουνης
Άλλα Σπόρ

ΜΠΑΣΚΕΤ N L1: Στον Ιόνιο & ο Χρήστος Κρεμπούνης

24 Σεπτεμβρίου 2026
Επόμενο Άρθρο
ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ

Στις 24 Ιανουαρίου Αστέρας Πετριτή - Θιναλιακός για το Super Cup


NEO-RADIO KYMA

Τελευταία Νέα

ΑΕΛ ΟΦΑΜ

Νίκη της ΑΕ Λευκίμμης, 2-1 τον ΟΦΑΜ

11 Οκτωβρίου 2026
ΜΠΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Α΄ ΤΟΠΙΚΟ: Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής (10-11/10)

11 Οκτωβρίου 2026
Γ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής του 6ου Ομίλου

11 Οκτωβρίου 2026
μπαλα αποτελεσματα

Β΄ ΤΟΠΙΚΟ: Τα αποτελέσματα του σαββατοκύριακου (10/11-10)

11 Οκτωβρίου 2026

Ονομαστικές Εορτές

CorfuCorner.gr

Η ιστοσελίδα CorfuCorner.gr έχει σκοπό να προβάλλει τον κερκυραϊκό αθλητισμό και να ενημερώνει τους αναγνώστες της για τα δρώμενα σ' αυτόν, με υπευθυνότητα, αντικειμενικότητα και εγκυρότητα.

Ακολουθήστε μας

Κατηγορίες

Δικαιώματα αναδημοσίευσης

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των φωτογραφιών της ιστοσελίδας μας, χωρίς την άδεια του υπεύθυνου αυτής.

Για την χρησιμοποίηση θεμάτων, ολόκληρων ή μέρους αυτών, παρακαλούμε όπως αναφερθεί η πηγή προέλευσής τους, δηλαδή η ιστοσελίδα corfucorner.gr.

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

  • Ποιοι είμαστε
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία

Copyright © 2022 CorfuCorner.gr - Developed by DigiLab

Κανένα Αποτέλεσμα
Προβολή Αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Γ’ Εθνική
    • Τοπικό
      • Ειδήσεις
      • Ε.Π.Σ. Κέρκυρας
    • Υποδομές
    • Γυναίκες
    • Παλαίμαχοι
    • Διαιτησία
      • Ειδήσεις
      • Διαιτητές Εθνικών Κατηγοριών
      • ΣΔΠΚ-ΕΔ/ΕΠΣΚ
    • Προπονητές
      • Ειδήσεις
      • Σύνδεσμος Προπονητών
    • Γήπεδα
    • Γκάλοπ
    • Αφιερώματα
  • Άλλα Σπόρ
  • Λοιπές Κατηγορίες
    • Φωτορεπορτάζ
    • Συνεντεύξεις
    • Άρθρα
    • Κοινωνικά θέματα
    • Κους-κους
    • Βίντεο
    • Γνωρίζατε ότι
    • Διάφορα θέματα
    • Ειδική θεματολογία
  • Αρχείο Ειδήσεων
  • Radio

Copyright © 2022 CorfuCorner.gr - Developed by DigiLab