Ο Φαίακας Κέρκυρας συνεχίζει την ενίσχυση του ρόστερ του και…ψηλώνει ακόμη περισσότερο, ενόψει της συμμετοχής του στην Β Εθνική.
Νέο μέλος της ομάδας είναι ο 20χρονος (γεννημένος στις 19/9/1998, στην Σάρτη της Χαλκιδικής) Γιώργος Ταουσάνης, που έχει ύψος 2.07 και ο οποίος την σεζόν που πέρασε, αγωνίστηκε στην Β’ Εθνική με τον ΚΣ Γέφυρας, έχοντας 27 συμμετοχές.
Ο νεαρός Power Forward – Center, ανδρώθηκε μπασκετικά στον ΑΟΣ Σίθωνες, για να συνεχίσει το 2014 στον Αχιλλέα Τριανδρίας. Το 2016 πήρε μεταγραφή για τον Ηρακλή, όπου αγωνίστηκε σε 8 παιχνίδια, ενώ την περσινή σεζόν βοήθησε την Γέφυρα να «κρατηθεί» στην Β’ Εθνική.
Με την κίνηση αυτή, το συγκρότημα του Παναγιώτη Κοντογιάννη «κλείνει» το δίδυμο στην θέση ‘5’ όπου εκεί υπάρχει εδώ και δυο χρόνια ο πολύ καλός και «αξιόπιστος», Ανδρέας Χατζόπουλος.
Ρεπορτάζ: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ














