Η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Φαίακα Κέρκυρας απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι δεν συμβιβάζεται με την ήττα!
Το συγκρότημα του Πάνου Κοντογιάννη, σε ένα ματς-θρίλερ, επικράτησε στα Γρεβενά, του δυνατού Πρωτέα με 95-86, στην παράταση. Και σε συνδυασμό, μάλιστα με την βαριά ήττα της Νίκης Βόλου, οι Κερκυραίοι παρέμειναν στη δεύτερη θέση, της βαθμολογίας του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής .
Ήταν ένα παιχνίδι, που εξαρχής φαινόταν πως θα κριθεί στις λεπτομέρειες, καθώς καμιά εκ των δύο ομάδων δε μπορούσε να αποκτήσει ένα ισχυρό προβάδισμα ,με αποτέλεσμα η κανονική διάρκεια του παιχνιδιού να ολοκληρωθεί με ισοπαλία (82-82) και να οδηγηθεί στην παράταση.
Στο επιπλέον πεντάλεπτο, η κερκυραϊκή ομάδα , σαφώς ανώτερη, εξασφάλισε εξαρχής μια μεγάλη διαφορά, την οποία διατήρησε ως την λήξη, με το σπουδαίο δίποντο να μπαίνει στις αποσκευές της στον δρόμο της επιστροφής για το νησί των Φαιάκων.
Τα δεκάλεπτα: 24-20, 46-48, 66-69, 82-82 (κ.α.) 86-95
Διαιτητές: Καρακώστας-Παζόλης
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ (Μουρουζίδης): Μαρκόπουλος 2, Τακίδης 2, Γράβας 5, Μιχαηλίδης 16 (5), Ρίγκος 5 (1), Κολοβός, Συλλάκος, Κλωνάρας 14 (1), Μπόζιαρης 15 (1), Καλογεράτος 20 (4), Τζήμας 7 (1), Χατζόγλου.
ΦΑΙΑΚΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ (Κοντογιάννης): Αγάθος, Κατέχης, Ματενίδης 16 (1) , Νεδέλκος 12, Χατζόπουλος 11, Σπιτιέρης 10 (2), Περούλης 23 (4), Σκούρτης, Βογιατζής 23 (4), Μαγκανάς, Πάλλης, Ούστογλου.
Κείμενο : ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ














