Πανέτοιμα είναι και τα 12 τμήματα Κρίκετ του Λέοντα, προκειμένου να λάβουν μέρους σε όλες τις Κατηγορίες των Εθνικών Πρωταθλημάτων, αλλά και σε όλα τα Τουρνουά που διοργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία Κρίκετ, όπως γνωστοποιεί το σωματείο, μέσω του ακόλουθου δελτίου Τύπου του:
“Το Δ.Σ. και ο Πρόεδρος του Σωματείου μας με χαρά και υπερηφάνεια σας ενημερώνει ότι η ομάδα μας φέτος θα συμμετάσχει σε όλες της κατηγορίες των Εθνικών πρωταθλημάτων, που διοργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία Κρίκετ και σε όλα τα τουρνουά.
Το 2023 είναι μια ημερομηνία σταθμός για το κρίκετ καθώς συμπληρώνονται 200 ΧΡΟΝΙΑ από την τέλεση του πρώτου αγώνα κρίκετ στην Ελλάδα, αλλά θα αποτελέσει και ημερομηνία σταθμό για τους ΛΕΟΝΤΕΣ, καθώς για πρώτη φορά στην ιστορια τους θα έχουν αγωνιστικη δράση 12 τμηματα του συλλόγου. Μια τέτοια πληθωρική παρουσία δεν είχε κανενας σύλλογος κρίκετ τα τελευταία 20 ΧΡΟΝΙΑ. Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε από βάθος καρδιάς όλους εσάς που βρίσκεστε κοντά στην ομαδα και να σας υποσχεθούμε ότι αυτό που φέτος πετύχαμε δεν είναι παρα η αρχή μιας πορείας, που θα καταξιώσει την ομαδα στο χώρο του κρίκετ σε επίπεδο εθνικό και οχι μονο”.















