Μια ακόμη πολύ μεγάλη επιτυχία σημείωσε η Σπυριδούλα Καρύδη, καθώς κυριολεκτικά “πέταξε” στα 14.12στο τριπλούν, στο μίτινγκ Αλμάτων της Καλλιθέας, καταρρίπτοντας το δικό της Πανελλήνιο ρεκόρ που κατείχε από το περυσινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, όταν είχε ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.
Συγκεκριμένα, η 19χρονη αθλήτρια του Παύλου Σκορδίλη χθές Τετάρτη (22/7) έκανε 14,12 και βελτίωσε το δικό της 14,00 μ. που είχε πετύχει πέρυσι στο Ευρωπαϊκό Κ20 του Μπορός, όταν τότε είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο.
Να επισημανθεί ότι η Καρύδη, μετά το 14,12 μ. ,έκανε δύο άκυρα άλματα κι έπειτα είχε προσπάθεια στα 13,78 μέτρα, ενώ στη συνέχεια δεν έκανε άλλη προσπάθεια. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι τα 14,12 μ. αποτελεί την ένατη επίδοση όλων των εποχών από Ελληνίδα αθλήτρια στο συγκεκριμένο αγώνισμα, στην κατηγορία των Γυναικών.
«Είμαι ευχαριστημένος από τον αγώνα της. Δουλέψαμε πολύ στη διάρκεια της καραντίνας και καταφέραμε να διατηρηθούμε σε πολύ καλή κατάσταση. Η Σπυριδούλα θα συμμετάσχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 τόσο στο τριπλούν όσο και στο μήκος κι έπειτα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών», δήλωσε ο προπονητής της κερκυραίας τριπλουνίστριας, Παύλος Σκορδίλης.
Επιμέλεια: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ















