Την ήττα γνώρισε σήμερα Κυριακή (2/2) η ανδρική ομάδα χειροσφαίρισης του Φαίακα, σε αγώνα της Α1΄ Handball Premier από τον Διομήδη Άργους, με πέντε γκόλ διαφορά (26-21), στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής.
Στον αγώνα που διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο του Άργους ,οι γηπεδούχοι μπήκαν στο παρκέ έχοντας πολύ καλή ψυχολογία, λόγω της πρόκρισής τους στον Τελικό του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ. Το συγκρότημα του Γιώργου Χαλκίδη στο ημίχρονο βρέθηκε να προηγείται με ντάμπλ σκορ (12-6) και διατήρησε την διαφορά μέχρι τέλους, φτάνοντας άνετα στην επικράτηση. Θα πρέπει πάντως να επισημανθεί ότι οι Κερκυραίοι εξέφρασαν έντονα παράπονα για την αντιμετώπιση που έτυχαν από την διαιτησία.
Για τους νικητές από πέντε τέρματα πέτυχαν οι Τσιγαρίδας και Λίμα, ενώ. για την ομάδα του Νίκου Ριγανά από τέσσερα τέρματα έβαλαν οι Κουμαραδέλης και Δούγιας.
Τα πεντάλεπτα: 2-1, 5-2, 5-2, 8-4, 9-5, 12-6(ημχ), 13-8, 15-9, 19-10, 22-13, 24-17, 26-21
Δίλεπτα: 4-5,
Πέναλτι: 2/3 – 3/3,
Διαιτητές: Βήτας, Σκλαβενίτης
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ (Γιώργος Χαλκίδης): Κρεμαστιώτης, Τσιγαρίδας, Ραντουλέσκου, Παπαντωνόπουλος, Χαντέλης, Τζίμπουλας, Μπόσκος, Λιάπης, Μάνθος, Τσάκαλος, Ντάσεβιτς, Μαρκατάτος, Λίμα, Μανασάκης, Γκολούμποβιτς.
ΦΑΙΑΚΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ (Νίκος Ριγανάς): Κουμαραδέλης, Δούγιας, Δέσπος, Κουλούρης, Γιαβασίδης, Γεωργαλής, Χερουβείμ, Δελλής, Χάλαρης, Βλαχόπουλος, Γιαννακόπουλος, Καραγκιοζίδης, Ονσέφ, Νάστος.
Ρεπορτάζ: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ















