Οι “Vourligans”, που τόσο σημαντική βοήθεια έχουν προσφέρει στον ΑΟ Κέρκυρα, έχοντας και άλλες πολύ αξιόλογες δραστηριότητες (όπως αιμοδοσίες), πλέον αποτελούν σωματείο και όχι Σύνδεσμο Φιλάθλων.
Η σχετική ανακοίνωση έχει ως ακολούθως:
«Σας γνωστοποιούμε την ίδρυση του σωματείου με την επωνυμία “ΒΟΥΡΛΙΓΚΑΝΣ” ή “VOURLIGANS”, καθώς και τη λειτουργία της επίσημης ιστοσελίδας του www.vourligans.com, όπου θα προβάλλονται τα νέα και οι δραστηριότητες του σωματείου.
Σκοπός της ίδρυσης του σωματείου είναι η ενίσχυση, η υποστήριξη και η παροχή πάσης φύσεως αρωγής και ολόθερμης συμπαράστασης στις επιδιώξεις του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία “ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑ”, σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων και στο σύνολο των τμημάτων του που έχουν ιδρυθεί είτε με την μορφή Α.Ε., είτε με οποιαδήποτε άλλη νομική μορφή και η διαφύλαξη της ιστορίας, της παράδοσης και του γοήτρου του Αθλητικού Ομίλου Κέρκυρα».












