Καθήκοντα γυμναστή στην ομάδα του ΑΟ Κασσιώπη/Κέρκυρα ανέλαβε ο 39χρονος Βασίλης Σέγκος, ο οποίος την περασμένη σαιζόν εργάστηκε στην ΑΕ Λάρισα, στη Football League.
Η ανακοίνωση της κερκυραϊκής ΠΑΕ έχει ως ακολούθως:
«Η ΠΑΕ Κέρκυρα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή φυσικής κατάστασης, ΒΑΣΙΛΗ ΣΕΓΚΟ, τον οποίο και καλωσορίζει στο νησί. Ο κ. Σέγκος εντάχθηκε ήδη στο τεχνικό team της ομάδας μας, υπό τον Άγγελο Διγκόζη.
Ο Βασίλης Σέγκος γεννήθηκε στις 24/10/1976 στην Αθήνα. Πτυχιούχος των ΤΕΦΑΑ Αθήνας (2001) και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (MSc.) του Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου (2013), μιλάει απταίστως δύο γλώσσες (αγγλικά, ισπανικά) και είναι κάτοχος προπονητικού διπλώματος UEFA B.
Υπήρξε δρομέας ταχύτητας (100 μ., 10.33 ατομική επίδοση), ενώ το 1999, στο Bruno Jauli (Παρίσι) «έπιασε» το πανελλήνιο ρεκόρ στη σκυταλοδρομία 4Χ100 μ. ανδρών. Αγώνισμα, όπου, ως επί σειρά μέλος της εθνικής ομάδας στίβου, κατέκτησε δύο χρυσά μετάλλια σε Βαλκανικούς αγώνες (το 1998 στο Βελιγράδι και το 2006 στη Ζένιτσα).
Στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, ως προπονητής φυσικής κατάστασης/ γυμναστής άρχισε την ενασχόλησή του το 2007. Συμμετείχε σε τρεις διαδοχικές ανόδους, στο διάστημα 2008 – ‘10 (Ηλιούπολη, Καλλιθέα, Πανθρακικός), επιπλέον εργάστηκε σε Τρίκαλα, Εθνικό Π. και Ολυμπιακό Βόλου, ενώ τη διετία 2013-‘14 εμφάνισε σερί συνεργασιών σε επίπεδο Super League, εντασσόμενος στο τεχνικό team της Καλλονής (Ιούνιος- Αύγουστος 2013), του ΠΑΣ Γιάννινα (Σεπτέμβριος- Δεκέμβριος 2013) και του Πλατανιά (Δεκέμβριος 2013- Φεβρουάριος 2014). Πέρσι (2014-’15) εργάστηκε στη Λάρισα.
Σημειώνεται ότι Σέγκος και Διγκόζης είχαν συνυπάρξει στον Πανθρακικό (2011-’12), όταν ο νυν τεχνικός της Κέρκυρας ήταν βοηθός του Σάββα Παντελίδη».











