Το προσεχές Σάββατο (8/9) ο ΑΟΚ Κέρκυρα, στα πλαίσια της προετοιμασίας του για την συμμετοχή του στην Football League, θα δώσει ακόμη έναν φιλικό αγώνα (τον 7ο στη σειρά),αντιμετωπίζοντας για δεύτερη φορά τον… σουπερλιγκάτο Παναιτωλικό, του Τραϊανού Δέλλα.
Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο ΕΑΚ Κέρκυρας , στις 18:15, με εισιτήριο εισόδου 5 ευρώ
Υπενθυμίζουμε ότι στην πρώτη αναμέτρηση, που είχε πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Αυγούστου, στο Αγρίνιο, η ομάδα του Δημήτρη Σπανού είχε γνωρίσει την πρώτη της «φιλική» ήττα, με σκορ 2-1.
Η ανακοίνωση της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ, έχει ως ακολούθως:
«Φιλική αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό θα διεξαχθεί το Σάββατο 08 Σεπτεμβρίου ώρα 6:15μμ στο ΕΑΚ Κερκυρας.
Η Γενική είσοδος ορίστηκε στα 5€.
Υπενθυμίζουμε οτι συνεχίζεται κανονικά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας.
Παρακαλούνται οι προκάτοχοι εισητηρίων διαρκείας 2017-2018 που επιθυμούν να κρατήσουν τις περσινές τους θέσεις να ανανεώσουν το διαρκείας τους μέχρι και την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου».
Ρεπορτάζ: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ