Συνάντηση συνεργασίας με τον Δήμαρχο Κέρκυρας, Γιάννη Τρεπεκλή, είχαν την Τετάρτη (13/11) ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΟ Κασσιώπη/Κέρκυρα, Χάρης Κουτσούρης και ο μεγαλομέτοχος Γιώργος Λιμπάντσης, στο δημαρχιακό μέγαρο.
Οι δύο πλευρές συζήτησαν εκτενώς και σε κλίμα απόλυτης κατανόησης, σειρά θεμάτων σχετικά με τα τρέχοντα θέματα της ΠΑΕ (η πορεία της ομάδας, ζητήματα οικονομικής φύσεως και προβολής, γηπεδικό κ.λπ.), στα πλαίσια της προσπάθειας εξασφάλισης της επιθυμητής στήριξης από πλευράς Δήμου. Με τον κ. Τρεπεκλή να δεσμεύεται πως θα συνδράμει με όλες τις διαθέσιμες δυνάμεις, προαναγγέλλοντας σειρά πρωτοβουλιών, μέσω τοπικών φορέων και συλλόγων.
Αμέσως μετά το πέρας της συνάντησης, ο Δήμαρχος Κέρκυρας, αφού συνεχάρη την ομάδα «για την επιτυχημένη πορεία της, που μας κάνει όλους υπερήφανους, μια πορεία, που τη χαρακτηρίζει η σεμνότητα και οι χαμηλοί τόνοι», επισήμανε:
«Η ομάδα είναι υπόθεση όλων των Κερκυραίων και η στήριξή της είναι υποχρέωση όλων μας. Ο αθλητισμός δίνει ελπίδα και ανάσα στα παιδιά μας, ειδικά σ’ αυτούς τους χαλεπούς καιρούς».
Αφού τόνισε ότι «ως άνθρωπος κι εγώ του αθλητισμού, κατανοώ τις μεγάλες ανάγκες που υπάρχουν», υποσχέθηκε ότι «το επόμενο διάστημα θα λάβω πρωτοβουλίες για τη στήριξή της, από φορείς όπως το Επιμελητήριο και ο ΟΛΚΕ».
Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ, Χάρης Κουτσούρης, έκανε λόγο για «επανεκκίνηση, μέσω του φετινού “παντρέματος”» και συντελεσμένο ήδη το πρώτο από τα πολλά ωστόσο βήματα που πρέπει να γίνουν.
Επιπλέον, αφού χαρακτήρισε την έως τώρα πορεία αποτέλεσμα και της πολύ καλής «χημείας» σε διοικητικό επίπεδο και παράλληλα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του κόσμου, λέγοντας «επανακάμπτει, έρχεται και δίνει κουράγιο στην ομάδα», τόνισε:
«Πρέπει όλοι να στηρίξουν και οικονομικά και ηθικά και είμαι σίγουρος ότι σ’ αυτά τα πλαίσια, θα τύχουμε της βοήθειας και του Δημάρχου, ώστε να φέρουμε την ομάδα ψηλά, εκεί που της αξίζει».
Τέλος, ο Γιώργος Λιμπάντσης, αφού ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την πραγματοποίηση της συνάντησης, έκανε λόγο για «δύσκολο δρόμο, στον οποίο η πρωτιά μετά από αυτές τις πρώτες επτά αγωνιστικές συνιστά μια ανάσα. Αλλά είμαστε ακόμη στην αρχή».
Επανέλαβε και ο ίδιος το αίτημα στήριξης της προσπάθειας από την ευρύτερη κερκυραϊκή κοινωνία, λέγοντας «ψυχολογικά και οικονομικά, όλοι μαζί να δώσουμε τη μάχη για την επίτευξη του σκοπού της ανόδου στη Super League» και κατέληξε:
«Τους χρειαζόμαστε δίπλα μας, όλους τους Κερκυραίους. Και γι’ αυτό ζητήσαμε από τον κ. Δήμαρχο να πιέσει όλους τους φορείς, προκειμένου να στηρίξουν την ομάδα».












