Σημαντική διάκριση για τον ΑΟ Κέρκυρα και το κερκυραϊκό ποδόσφαιρο αποτελεί η κλήση του Νίκου Κρητικού στην Εθνική ομάδα Νέων, από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό Θοδωρή Παχατουρίδ. Κάτι που αποτελεί επιβράβευση της δουλειάς και της προσπάθειας του νεαρού μεσοαμυντικού, αλλά φυσικά και αναγνώριση του τεράστιου ταλέντου του.
Ο 19χρονος παίκτης θα ενσωματωθεί στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος την προσεχή Δευτέρα (10/12) και θα συμμετάσχει στις προπονήσεις της ομάδας, ενώ για την ερχόμενη Τετάρτη (12/12) η Εθνική έχει προγραμματίσει να δώσει φιλικό αγώνα με αντίπαλο την Καλαμάτα, στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας.
Η αμέσως προηγούμενη κλήση Κερκυραίου ποδοσφαιριστή του ΑΟ Κέρκυρα στην Εθνική ομάδα Νέων ήταν πριν από ακριβώς ένα χρόνο, του Θανάση Πατινιώτη, ο οποίος σήμερα αγωνίζεται βασικός με την φανέλα του ΑΟ Κασσιώπης στο Πρωτάθλημα της Football League 2.
Χρήστος Γραμμένος