Έντεκα ποδοσφαιριστές του περσινού ρόστερ θέλει να διατηρήσει στο δυναμικό του ο ΑΟΚ Κέρκυρα, ενόψει της επικείμενης συμμετοχής του στη Super League 2.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, οι «Φαίακες» επιθυμούν να «κρατήσουν» τους Σπύρο Σπίνουλα, Γιάννη Ιωάννου, Νίκο Κρητικό, Κώστα Γεωργακόπουλο, Παναγιώτη Ζορμπά, Μάρκο Μίσκου, Κώστα Βλάχο, Νίκο Βουτσελά, Πέτρο Παγκράτη, Παναγιώτη Παναγιωτίδη και Μανώλη Γεννιτσαρίδη.
Οι προαναφερόμενοι παίκτες φέρονται να έχουν εν ισχύ συμβόλαια με την «κυανέρυθρη» ΠΑΕ, ωστόσο θα πρέπει να υπάρξει συμφωνία μαζί τους για την καταβολή των οφειλομένων τους, ώστε να μην ακολουθήσουν κι αυτοί τον δρόμο της προσφυγής και της αποχώρησης.
Από τους ποδοσφαιριστές αυτούς, ο μόνος που δεν υπάρχει πιθανότητα ούτε να φύγει, ούτε να κάνει προσφυγή, είναι ο Γεωργακόπουλος, δεδομένου ότι ο πατέρας του, Λάμπρος, τυγχάνει ο μεγαλομέτοχος και το «αφεντικό» της ΠΑΕ.











