Κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας τους φαίνεται ότι βρίσκονται ο ΑΟ Κέρκυρα και ο Δημήτρης Γιάντσης.
Το συμβόλαιο του 24χρονου μεσοεπιθετικού με τους «Φαίακες» έληξε στις 30 Ιουνίου και από τότε έχει μείνει ελεύθερος. Βέβαια, με την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας, ο ποδοσφαιριστής ενσωματώθηκε σ’ αυτήν, αλλά δίχως να έχει υπογράψει το νέο συμβόλαιο που του πρότεινε η ΠΑΕ, καθώς ζήτησε λίγο χρόνο για να το σκεφτεί.
Και μπορεί οι άνθρωποι του ΑΟΚ να εξέφραζαν τη σιγουριά τους για την παραμονή του παίκτη, ωστόσο στην πορεία προέκυψαν κάποιοι… πειρασμοί για εκείνον, όπως π.χ. η πρόσκληση που έλαβε από την αγγλική Όλνταμ για να τον δοκιμάσει.
Σύμφωνα, πάντως, με ρεπορτάζ της εφημερίδας “SportDay”, ο Γιάντσης τελικά πείστηκε από τους «κυανέρυθρους» και συμφώνησε να συνεχίσει τη συνεργασία του με την κερκυραϊκή ομάδα. Αναμένουμε να δούμε αν όντως αυτό θα επαληθευτεί.
Χρήστος Γραμμένος