Από την ΠΑΕ Κέρκυρα τέθηκαν σε διαθεσιμότητα, από σήμερα Δευτέρα (2/1) τα εισιτήρια για το εντός έδρας παιχνίδι του ΑΟΚ με αντίπαλο τον Άρη, που θα διεξαχθεί μεθαύριο Τετάρτη (4/1) στο Εθνικό Στάδιο του νησιού μας, με ώρα έναρξης τις 15:00, στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ.
Για τη μεγάλη κερκίδα (θύρες 2 & 3) τα εισιτήρια κοστίζουν 20 ευρώ, για τη μικρή κερκίδα (θύρες 4 & 5) τιμώνται στα 10 ευρώ, ενώ για τις θέσεις VIP είναι στα 40 ευρώ.
Τα εισιτήρια προπωλούνται στα γραφεία της ΠΑΕ, τόσο στην πόλη (Σαμάρα 22, στο πλακόστρωτο), καθημερινά από τις 10:00 έως τις 15:30, όσο και στις Αλυκές Ποταμού, καθημερινά από τις 10:00 έως τις 18:00, ενώ την ημέρα του αγώνα θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του ΕΑΚΚ.
Χρήστος Γραμμένος