Στο ποδόσφαιρο η ελπίδα πεθαίνει τελευταία! Έχοντας αυτό ως «οδηγό», ο ΑΟ Κέρκυρα θα αντιμετωπίσει σήμερα τον Ολυμπιακό Βόλου, στον επαναληπτικό αγώνα της Προημιτελικής Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.
Το 0-2 υπέρ της ομάδας της Μαγνησίας, στην πρώτη αναμέτρηση που είχε διεξαχθεί στο νησί στις 18/1, έχει καταστήσει τους «Φαίακες» ως το μεγάλο αουτσάιντερ για την πρόκριση. Το γεγονός ότι θα αντιμετωπίσουν έναν πολύ φορμαρισμένο αντίπαλο και μέσα στην έδρα του, έχοντας μάλιστα στην… πλάτη τους δύο γκολ, μειώνει κατά πολύ τις πιθανότητές τους για να πάρουν το εισιτήριο. Γι’ αυτό άλλωστε ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς αποφάσισε να ξεκουράσει πάρα πολλούς βασικούς παίκτες, προφυλάσσοντάς τους ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με την Καβάλα, και ουσιαστικά συμπεριέλαβε στην αποστολή τη… δεύτερη ομάδα!
Συγκεκριμένα, εκτός 18άδας έμειναν οι Κωνσταντόπουλος, Στολτίδης, Τσίγκας, Επστάιν, Μακρής και Καλαντζής , καθώς κα οι τραυματίες Βενέτης και Γκουστάβο. Σημειώνεται πως και οι οκτώ αυτοί παίκτες είχαν ξεκινήσει βασικοί στα τελευταία παιχνίδια Πρωταθλήματος.
Πάντως, στον Βόλο η κερκυραϊκή ομάδα δεν πηγαίνει αδιάφορη. Θα παίξει χωρίς άγχος και θα κυνηγήσει το θαύμα, με όποιες και όσες πιθανότητες της αναλογούν.
Ο αγώνας μεταξύ Ολυμπιακού Βόλου – ΑΟ Κέρκυρα θα διεξαχθεί σήμερα Πέμπτη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, με ώρα έναρξης τις 19:00 και σε απευθείας τηλεοπτική μετάδοση από το συνδρομητικό Conn-X TV. Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης της ΕΠΣ Μακεδονίας.
Σημειώνεται πως όποια ομάδα περάσει σήμερα, θα δώσει το παρόν στα Ημιτελικά του Κυπέλλου για πρώτη φορά στην ιστορία της.
Χρήστος Γραμμένος