Μεγάλη κινητοποίηση επικρατεί στις τάξεις των Κερκυραίων φιλάθλων ενόψει του κυριακάτικου αγώνα μεταξύ ΑΟ Κέρκυρα – Παναθηναϊκού. Τόσο η σημαντικότητα του παιχνιδιού για τους «κυανέρυθρους», όσο και το όνομα του αντιπάλου, αποτελούν… πόλο έλξης για τον κόσμο του νησιού, ο οποίος θα δώσει βροντερό παρόν στο γήπεδο.
Στο (ούτως ή άλλως μικρής χωρητικότητας) Εθνικό Στάδιο Κέρκυρας κυριολεκτικά δεν θα πέφτει… καρφίτσα, αφού θα είναι ασφυκτικά γεμάτο. Άλλωστε, το γήπεδο ήταν κατάμεστο και στον προηγούμενο αγώνα, με τη Skoda Ξάνθη, πόσο μάλλον τώρα.
Τα… μαγικά χαρτάκια του αυριανού ματς έχουν γίνει ανάρπαστα! Τέθηκαν σε διαθεσιμότητα από το μεσημέρι της Πέμπτης και σχεδόν έχουν… εξαφανιστεί! Όπως ενημερωθήκαμε από τη γραμματεία της ΠΑΕ, που επικοινωνήσαμε, μέχρι σήμερα Παρασκευή το μεσημέρι είχαν εξαντληθεί τόσο τα εισιτήρια για τη μικρή κερκίδα, τα οποία κόστιζαν 25 ευρώ, όσο κι εκείνα για τις θέσεις VIP της μεγάλης εξέδρας, που κόστιζαν 80 ευρώ. Για τις υπόλοιπες θέσεις της μεγάλης κερκίδας τα εισιτήρια τιμώνται προς 40 ευρώ και είχαν απομείνει μόλις 150 περίπου.
Σημειώνεται ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν ζήτησε εισιτήρια, επομένως εάν στο γήπεδο βρεθούν φίλαθλοι των «πράσινων», θα πάνε μεμονωμένα. Η κερκυραϊκή ΠΑΕ δεν έδωσε εισιτήρια σε εκείνους που ζητούσαν «μαζικό» αριθμό, προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο να δημιουργηθούν εστίες φίλων της αθηναϊκής ομάδας.
Χρήστος Γραμμένος