Μετά το τέλος του αγώνα στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, μεταξύ ΑΟ Κέρκυρα -ΑΕΚ, ακολούθησε η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου και οι προπονητές των δύο ομάδων προέβησαν στις ακόλουθες δηλώσεις:
Ντούσαν Μπάγεβιτς:
«Σήμερα ξεκινήσαμε το παιχνίδι όπως είχαμε πει και είχαμε δει τον αντίπαλο. Ο αντίπαλος διάλεξε να παίξει με αντεπιθέσεις και να καθίσει πίσω. Ξεκινήσαμε καλά, αλλά το γκολ που δεχθήκαμε μας δημιούργησε προβλήματα. Για αρκετή ώρα δεν μπορούσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και αυτό που θέλαμε μέσα στο γήπεδο. Στο δεύτερο ημίχρονο πιέσαμε, δεχθήκαμε πάλι ένα γκολ, καταφέραμε να πετύχουμε ένα και στο τέλος χάσαμε ευκαιρίες για να μπορέσουμε να ισοφαρίσουμε. Συγχαρητήρια στον αντίπαλο. Εμείς θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε αυτά που έφταιξαν και να κερδίσουμε άλλα παιχνίδια. Για μας δεν ήταν το καλύτερο ξεκίνημα».
Μπάμπης Τεννές:
«Ήταν μια πρεμιέρα τελείως ασυνήθιστη. Μια πρεμιέρα που και οι τρεις μεγάλες ομάδες γκέλαραν. Κάτι που δε συμβαίνει συχνά στο ποδόσφαιρο μας. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γιατί νικήσαμε σε ουδέτερο γήπεδο μια μεγάλη ομάδα. Για να είμαστε ειλικρινείς, πρέπει να πούμε ότι η τύχη ήταν με το μέρος μας. Κατορθώσαμε με ελάχιστες επιθέσεις να βάλουμε δύο γκολ. Αντίθετα η ΑΕΚ φάνηκε ότι είναι πιο έτοιμη από εμάς, λογικό καθώς έπαιξε και Ευρώπη, ενώ από εμάς περίσσευε το πάθος, η μαχητικότητα. Κάποιες φορές οι παίκτες προσπαθούσαν πέρα από τις δυνάμεις τους. Για εμάς λέει πολλά αυτή η νίκη, όχι τόσο πολύ επειδή πήραμε τρεις βαθμούς όσο γιατί μας δίνει πολύ καλή ψυχολογία για να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας σε αυτόν τον μαραθώνιο και γνωρίζουμε πολύ καλά ότι σημασία δεν έχει τι κάνεις την 1η αγωνιστική αλλά πού θα τερματίσεις στην 30ή. Έδωσα συγχαρητήρια στα παιδιά. Δεν είχαμε την ποιότητα που θέλουμε ως ομάδα γιατί είχαμε και σοβαρές απώλειες. Ευχαριστούμε τον κόσμο που έκανε τόσα χιλιόμετρα για να μας βοηθήσει και πιστεύω ότι τους ανταμείψαμε».
Σε ερώτηση που του έγινε για την εξαιρετική απόδοση του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου, ο τεχνικός των «Φαιάκων», απάντησε:
«Ο Κωνσταντόπουλος δεν είναι άγνωστος. Οποιος παρακολουθεί τον ξέρει. Και να σας πω ότι πριν 13-14 χρόνια τον είχα τρίτο τερματοφύλακα στην Καλαμάτα».