Εντός έδρας ηττήθηκε η ομάδα Νέων Κ17 του ΑΟ Κέρκυρα από την αντίστοιχη του Πανθρακικού με σκορ 2-0, για την 24η αγωνιστική του 2ου Ομίλου του Πρωταθλήματος Υποδομών της Super League.
Στο παιχνίδι που έγινε το πρωί του Σαββάτου (16/3), στο γήπεδο της ΕΠΣ Κέρκυρας στο Κανόνι, το συγκρότημα του Σπύρου Αλαμάνου δεν πραγματοποίησε καλή εμφάνιση και δέχθηκε τα δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, μέσα σε τέσσερα λεπτά.
Το σκορ άνοιξε στο 55′ από τον Τσικλαούρι, ενώ στο 59′ ο Δημητριάδης «έγραψε» το τελικό 0-2. Και στις δύο περιπτώσεις, οι παίκτες της ομάδας της Κομοτηνής σκόραραν με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα από τα αριστερά.
Το ματς διεύθυνε ο Κώστας Γιούργας, έχοντας για βοηθούς τους Σπύρο Προβατά και Αντώνη Καλυβιώτη (ΕΠΣ Κέρκυρας).
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΝΕΟΙ Κ17 AO KEΡΚΥΡΑ (Αλαμάνος): Βλαχόπουλος, Σταύρος (83′ Λεπενιώτης), Ραπούσης, Ρόντος, Πουλημένος (61′ Κουρτελέσης), Καρβούνης, Γαστεράτος, Κουλούρης (75′ Γράψας), Ρίτσαρντς (58′ Πιέρρης), Μποζίκης, Μελίδης (81′ Σκολαρίκης).
ΝΕΟΙ Κ17 ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ (Γεμενετζής): Κεχαγιάς, Τσαγκαλίδης (75′ Ομέρ Χουσεϊν), Δημητριάδης, Δημητρίου, Μανδύλας, Κιουτσούκ (46′ Τσουκαλάς), Θώμας, Μουζακίδης (63′ Κουτσουκανίδης) Τσικλαούρι (83′ Κουρτίδης), Κοροσιάδης, Ζάχος (54′ Ιμπράμ).
Χρήστος Γραμμένος