Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της προετοιμασίας του ΑΟ Κέρκυρα, που είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Τετάρτη (4 Ιουλίου), και αύριο Δευτέρα θα έρθουν από την Αθήνα στο νησί οι Άκης Μάντζιος και Σωκράτης Οφρυδόπουλος.
Στο διάστημα των μερικών εβδομάδων απουσίας τους από την Κέρκυρα, ο μεν προπονητής του ΑΟΚ βρισκόταν στην πρωτεύουσα, ενώ ο δε τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ για αρκετές μέρες ήταν στη Ρόδο, όπου παρακολούθησε την πρώτη φάση της Σχολής Ποδοσφαίρου UEFA PRO (του χρόνου θα παρακολουθήσει τη δεύτερη φάση και θα πάρει το σχετικό δίπλωμα).
Φυσικά, οι δύο άνδρες ήταν σε ανοιχτή επικοινωνία μεταξύ τους και σε συχνή επαφή με την ΠΑΕ, για τα θέματα που αφορούν την ομάδα. Όμως, τα χέρια τους ήταν… δεμένα, καθώς δεν μπορούσαν να προχωρήσουν σε συζητήσεις με ποδοσφαιριστές εάν πρώτα δεν ξεκαθάριζαν οι προϋποθέσεις υπό τις οποίες θα έκαναν μεταγραφές οι μη αδειοδοτημένες ομάδες. Αλλά επιτέλους, την περασμένη Τετάρτη η Γενική Συνέλευση της Σούπερ Λιγκ έλαβε σχετική απόφαση και από τότε οι Μάντζιος και Οφρυδόπουλος έχουν πέσει με τα… μούτρα στη δουλειά!
Χρήστος Γραμμένος