Καθυστέρηση έχει παρατηρηθεί μέχρι τώρα στoν AOK Κέρκυρα, όσον αφορά την κάλυψη της θέσης των εξτρέμ, αλλά φαίνεται πως σταδιακά κλείνουν και εκεί τα κενά. Πρόσφατα είχαμε γράψει για το ενδιαφέρον των «Φαιάκων» για την απόκτηση του Γιάννη Πασσά, με τον τελευταίο, μετά από αρκετές συζητήσεις , να φέρεται πως «τα έχει βρεί» με την κερκυραϊκή ΠΑΕ.
Το όνομα του Σάββα Σιατραβάνη παίζει πάντα (ο παίκτης αναμένεται να ενταχθεί στον ΑΟΚ μόλις μείνει ελεύθερος από τον Απόλλωνα Σμύρνης), ενώ η ομάδα θα χρειαστεί ούτως ή άλλως ένας ακόμη παίκτη για τα πλάγια.
Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Sportime, ένα όνομα που… έπεσε στο τραπέζι και ενδιαφέρει τους «κυανέρυθρους», είναι κι αυτό του Γιώργου Αποστολίδη. Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής έκανε καλή σεζόν πέρυσι στον ΑΟΧ-Κισσαμικό με 28 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και τέσσερα γκολ. Στο παρελθόν, έχει περάσει από Ηρακλή, Καμπανιακό, Νίκη Βόλου και Πιερικό.
Τέλος, ανοικτό παραμένει στον ΑΟΚ Κέρκυρα το θέμα της παραμονής του Έλληνα δεξιού εξτρέμ, Φώτη Γεωργίου, με τις πιθανότητες συνέχισης της συνεργασίας των δυο πλευρών να είναι μοιρασμένες.
Ρεπορτάζ: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ